Strikkemakører og andre figurer i Cernit

 

Nå er det bare monteringen igjen, eller bare….Det er jammen noe dill det også! Disse blir for store som maskemakører, men det er mye man kan bruke en katt til – Bare den får seg en krok av et slag så går det fint! Trooor eg har de perfekte karabinkrokene til disse, så kan du henge den på veska, nøklene o.l.

 

 

 

 

Kwellen ble brukt til lakking, lakking og lakking…Jepp…baaare dill over hele linja…Ikkje har eg fått startet på de bunnyørene heller…Har vært kattevakt i dag ser du, og når Alex (<—Kattunge 7 mnd) er i rommet er det umulig! Prøvde å dele nøstet med han sist, men strikketøyet var uansett det han ville ha *ler* Blir nok å starte på monteringen av både juletrær og snømenn i morgen

Alle figurene over har eg laget i Cernit og Fimo 🙂

 

 

 

Siden lakking betyr tørketid, altså; Ventetid fikk eg perlet meg ei solsikke 🙂 Mønster til denne og hvordan den monteres finner ho @diy_camilla på Instagram 🙂 Som stilk har eg surret blomstertape rundt 2 ståltrådpinner, bladene er av silkepapir og dermed egner ikkje solsikka seg til å stå ute. Du kan perle bladene og bare bøye de under kaldt vann og så lime de på en blomsterpinne du har malt grønn 🙂 DA kan du ha den ute.

Snart klar for senga for i morgen er det ut på handel for mor mi – Torsdag vettu. Hvis eg gidder er planen å svippe innom Ikea, er noen småting eg har lyst på, litt supplering til det tavlesystemet eg har her på Hobbyrommet 🙂 Solgte faktisk en del i dag (!!!) Bare sånn helt plutselig forsvant mange blomsterpinner og armbånd! Det er gøy! Talast!

 

 

 

SOVE GODT!
(Eller? God Morgen)

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer

Siste innlegg