Ta å STRIKK litt vår da vel!

Designet av Fran Carle

 

Om det skulle skorte litt på vårfølelsen, ja kanskje er den ennå begravd under et par meter med snø? Eller som bare er for kaldt til å kalles vår? Da er det jo fult mulig å skape litt vårstemning i strikkekurven og ikkje minst på pinnene 🙂 Et par tastetrykk gir meg langtidsværet på Yr.no….hmm…der kan eg se at det skal stige til HELE 14 grader noen timer på fredag, men selvfølgelig skal det regne akkurat da. Så ja, litt usikker på om vårfølelsen kommer til å stige noe særlig for det om. Derfor? Få fart på vårinspirerte farger og bare kos deg,
våren og sommeren kommer nok sikkert snart, men ikkje i dag 🙂

 

LIGHT IT UP HAT
Bildet over
En størrelse

 

 

 

 

 

Designet av Fran Carle

 

Disse må jo være en drøm å dra over hendene en sur høstdag!?

 

LIGHT IT UP MITTS
Damestørrelse

 

 

 

 

Designet av Fran Carle

 

Berre lekkert ♥

 

FEAR AND LOATHING
Damestørrelse

 

 

 

 

Designet av Fran Carle

 

INSPIRED MITTS
En størrelse

 

 

* * * *

 

 

Tja, skal ikkje akkurat klage her og nå for det er allerede 9 grader ute og sola er på vei! Ikkje minst har både sukkerertene og Basilikumen begynt å spire og det på tross av veldig lave nattetemperaturer!! Fortsetter dette “godværet” så havner det snart frø i grønnsakkassen 🙂 Kjenner det er litt vanskelig å holde igjen, men eg vil jo også at det skal være litt kos å gjøre det – Ikkje bare noe eg må gjøre fordi det må gjøres! Skjønner?
Tenker eg venter til helga eg å ser om de 14 graderen blir bedre enn forhåndsmeldt 🙂

Har noen sukkulenter her inne som eg virkelig må ta tak i snart! Eg har kjøpt større krukker og kaktusjord, men eg bør sitte ute med det så da har eg drøyd! Det er liksom nummeret før de sukkulentene kravler rett ut at krukka si og eg er litt redd for at de skal bikke over og ikkje orke mer! Har heller aldri plantet om eller delt opp sukkulenter før så eg bør gjerne lese meg litt opp på hvordan.

Kanskje det bare er å kjøre på som eg ville gjort med en “vanlig” plante? Nei itte vet jag.

Vel vel, i dag tenkte eg å ta meg en strikkedag! Har jo ei ny oppskrift som snart brenner opp og da kan det være greit å få unnagjort de ermene eg holder på med før nytt garn er i hus! Har heller ikkje sett noe “Lost”
i helga så det er mer enn nok å kose seg med 🙂

Sånn utover det begynner kroppen å bedre seg etter svalestupet før helga. Armen er bedre, knærene kan eg ikkje bøye optimalt ennå og de er veldig såre å ta på, men det bedres nok. Gode og blå og er de kan du si! Tenkte eg skulle starte dagen med en god dusj eg, så det stikker eg å gjør nå før eg rigger meg til med strikketøyet 🙂

 

 

LAG DEG EN GOD DAG OG
HUSK Å KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

3 kommentarer

Siste innlegg