Tank Top – 2 Flotte Strikkeoppskrifter

Designet av Hannah Singleton

 

Fikk spørsmål her om dagen om eg visste om noe fine singlet`r, eller Tank Top som er det beste å søke på 🙂 Disse 2 her hadde allerede i Favorittene mine så de var enkle å hente frem. Den øverste her er strikket i en blanding av merino, silke og lin, mens den under her er strikket i bomull ispedd litt ull 🙂 Det kommer jo litt an på hva du liker å ha rett på huden. Noe av det eg syns er viktig er at de strikkes i et garn som får litt “heng”, ja at kvaliteten ikkje er slik at du må gå dra den litt ned fordi den blir for “lett”, merino og silke eller lin syns eg virker som et godt valg på en fin Tank Top 🙂 Likte beste den over her eg, søt med den blondekanten,
men likevel akkurat passe røff 🙂

 

 

MAIA TANK
Bildet over
Opp til 152 cm i overvidde

 

 

 

 

 

Designet av Kate Oates

 

NICOLE TANK
Opp til 145 cm i overvidde

 

 

 

* * * *

 

 

 


Det tok sin tid før de kom i hus kan du si! Var litt stor etterspørsel på svarte kombiskap da bestillingen ble gjort
og sååå kom Corona vettu, men her er de!! JuHuuu Dette har eg venta på altså og endelig! YES! Disse Kombiskapene er det me har fått i hus 🙂 Da me startet å pusse opp kjøkkenet sa Amira at me skulle få akkurat det EG ville ha av henne *fniser* Og eg, vel, eg har alltid drømt om et stooort svart dobbelt kjøleskap, men siden ingen av de doble kjøleskapene var slik eg ønsket fant eg ut at 2 Kombiskap som dette
vil gi meg den følelsen eg var ute etter 🙂

 

 

 

 

Det å kunne åpne dørene på denne måten gir meg en enestående oversikt uten at eg må ned på gulvet for å se hva som ligger der inderst på nederste hylle *ler* Plenty av plass til diverse flasker i ymse høyder i dørene.
(Spør om eg var drittlei av majonesflaskene til Ali som ikkje kunne STÅ noe sted!? De lå å rullet i hyllene og tok alt for mye plass haha) Eg syns min løsning var helt genial og eg kunne ikkje vært mer fornøyd 🙂 Skuffene som reguleres etter om du har grønnsaker/frukt/fisk eller kjøtt er helt geniale! Enkle og kunne lage systemer i fordi det f.eks er plass til bokser som man kan ha tomater opp i. Er sikker på at du også har opplevd ei tomat på ville veier? Du finner den 3 uker etter utløpsdato helt der bak i hjørnet i oppløsning? Iiiikkjeee sant!
Det skal ikkje skje lenger 🙂

 

 

 

 

Dessuten har eg ENDELIG Fryseskap som EG også kan ha oversikten over! Det gamle fryseskapet på vaskerommet har mer snø og is enn mat….ganske tragisk har det blitt! Nå skal jo det også etter hvert ut og me skal få inn en liten (eller, akkurat passe stor) fryseboks. Eneste grunnen til det er at det er best egnet til f.eks når Ali handler lammelår etc på tilbud, for ikkje å snakke om ei kalkun på 7 kg 🙂 Det er ingen problem å få både ei diger kalkun og flere lammelår i disse fryseskapene over her, det er bare å ta ut skuffene så har du hyller som kan reguleres, men da har man heller ikkje plass til så mye mer.
Så ja, det neste blir en akkurat passe stor og snerten fryseboks 🙂

En annen ting som er ganske genialt, spesielt på dager som dette hvor det allerede er 26 grader er at eg kan åpne alle 4 dørene, stå med ryggen inn i kjøleskapene og lukke inntil dørene…..Ahaaa kaldt og godt! Men, i steden for skal eg i dag ut på biltilsynet med Dib for han skal ta teorien og NÅÅÅ nærmer det seg endelig lappen 🙂 Corona klarte jo fort å utsette det noen måneder!
Det er fredag så derfor?

 

 

KOS DEG
OG NYT DAGEN

 

 

 

 

Go`klem fra ei fornøyd og takknemlig Vibbedille 🙂

4 kommentarer

Siste innlegg