Vakre Gaver – Svenske Strikkeoppskrifter

Designet av Eva-Lotta Staffas

 

Me som har strikket en del gaver vet at mye av sjela vår ligger igjen i gaven, og det er det som gjøre at gaven blir helt spesiell ♥ Vottene på bildet over kan fort bli en gave med mye kjærlighet og en bit av sjela di. Oppskriften her er på selve vottene og ikkje broderiene. Hvis du f.eks har brodert en bunad, så vil eg tro du har teknikken på broderier som dette inne 🙂 Du kan jo brodere akkurat det du vil og evn noe som passer og vil falle i smak hos mottakeren. Fant en side HER som kanskje kan være til hjelp når det kommer til broderier? YouTube er også en fin plass å hente litt lærdom om du skulle trenger hjelp til enkelte sting. Det er bare å søke det opp,
ja eg har aldri opplevd å ikkje finne det eg er på jakt etter 🙂 Uansett hva du måtte velge vil du
jo ende opp med et par unike votter!

 

PLANTAN
Bildet over
Str dame
Svensk strikkeoppskrift

 

 

 

 

Designet av Eva-Lotta Staffas

 

Til disse vottene får du alt i oppskriften.
Her trengs det en del smårester til broderingen + perler 🙂

 

MARGARETA
Str Dame
Svensk strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

Er ikkje helt sommer i dag da, 12 grader og lett regn, men eg velger å stole på værmeldingen om at det blir litt sol inni mellom 🙂 Eg skal uansett ikkje ut på tur så egentlig spiller det ingen roller. Planen min er å gå rett i dusjen nå ganske snart og resten av dagen skal inneholde perler og strikketøy! Som regel når eg planlegger slike dager popper det ofte opp andre ting og da ender eg opp med å ikkje få gjort noe av det eg selv ønsket. Men i dag?
Vel eg skal gjøre et iherdig forsøk på å være EGO! Jepp, en dag med kun egne aktiviteter er akkurat det eg trenger, det er jo også en måte å slappe av på og samle litt energi. Selv om det var en koselig lørdag i går så hadde ingenting av det skjedd om ikkje eg hadde vært på beina heeele dagen!

Før eg helt hopper i dusjen skal eg innom kjøleskapet å plukke litt i krabben!
Hekkan for en god krabbe me hadde i går, det var helt magisk!

En annen ting….LOST….serien altså…O M G!! Har du sett den? Hele serien? Eg er midt i sesong 5 og er gaaanske lei nå….! Bare et spørsmål, og det er bare du som har sette hele serien som kan svare (hahaha):
“Hvor mange ganger dro Jack og Kate tilbake for et eller annet??” Å ja, eg er LEI, men eg vil liksom ikkje oppleve å gå glipp av et poeng! Eg skjønner hva eg ser på, men eg skjønner likevel IKKJE poenget!!
Syns det ble VEL mye om atte og om atte…

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN SØNDAG

 

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg