Vegard og Morten, TUSEN TAKK!

Foto: Ihne Pedersen

 

Tja, hvor skal eg vel starte?? Eg elsker fjasinga deres og er vel blitt helt avhenging etter bare den siste uka, eg ler så eg griner og det er helt nydelig! Ja å le høyt! Altså, maen står på kjøkkenet å lager middag, eg sitter alene i stua og han bare: “Kem e det du snakke med??” Eg bare: “INGEN! Eg koser meg og ler sammen med 2 homser!”
Han bare rister på hodet og går tilbake til grytene. Jepp, akkurat sånn, eller nesten i allefall, har siste uka vår vært. Seriøst? Både “Tid for hjem” og “Grey Anatomy” har blitt droppa til fordel for headsett og fjaset deres!
I`m in LOVE ♥

Deg Vegard ble eg vel egentlig “kjent” med tilbake i 2016 da du hylte på Vine dagen lang i andre enden av sofaen vår hvor ungene lå å skrattet og syns du var totaly insane! Eg må ærlig innrømme at eg lo godt både av og med deg flere ganger. Dere “hyler” høyt om det meste og om de fleste, ja det er jo som å få Se&Hør opplest på speed.

Regner med at dere får litt tyn både fra fjern og nær en gang i blant, MEN folk generelt må da klare å lytte litt med ei klype salt, for HALLO!? Alt skal jo ellers være så seriøst og da er det herlig å plugge dere i ørene og bare senke skuldrene og LE høyt! Ikkje bare snakker dere om egen psykisk helse, hva dere tenker og føler om mange ting, dere viser dere både som 2 flotte følsomme unge menn samtidig som dere andre
ganger fremstår som beinharde bitches – Digger dere!♥

Når du Vegard forteller om gleden over hyttetur med snurredass og vannpumpe kan du trygt være en konfliktsky DramaQueen i hovedstaden for du vet hva som er viktigst. Dessuten svingte du høyt opp på min favorittliste når du sa du elsket å holde på Juletradisjonene! Det er også godt og informativt å høre hva og hvordan en homofil tenker om livet, barn, kjærester og alt ellers. Helt ærlig syns eg dere gjøre en flott profil.

Da du Morten fortalte at du fikk en identitetkrise når det gikk opp for deg at du fortsatt gjør det samme som da du var 23 skjønte eg veldig godt hva du mente og når det skjer er det ingen god følelse! Som i så mange andre situasjoner så er jo alder KUN et tall og intet annet! Det viktigste er jo at DU er lykkelig og trives med det du gjør, ikkje det? Har hatt samme følelse om meg selv…Da hjelper det ikkje alltid at man har en mental alder på 25, det er bare et par år eldre enn deg det Vegard. Ja forresten, at DU ble Årets Influencer er så absolutt fortjent! Hva du fixa og fikk til i fjor står det respekt av! SÅ ja, pga av deg er det store muligheter for at eg lytter til min mentale alder
og melder meg inn på Sats i løpet av våren!! Da vil eg tro at ganske så mange får sjokk,
men DU og Jørgine har virkelig inspirert meg i året som gikk!

Selv om gjerne helsa ikkje står i stil med “alderen” på 25 har eg nå ikkje tenkt å gi opp før eg har prøvd 🙂 Det er da vel aldri for sent med noe? Det er uansett bedre å prøve enn å angre på at man ikkje prøvde! Livet bør absolutt bestå av en god dose fjas så lenge beina er på jorda og man vet hva det handler om. Dessuten så har jo du Morten noen knakende gode kronikker liggende der ute på nett så du trenger nå ikkje få panikk av at du at fjaser like mye som da du var 23?? Hekkan, du får ting til å skje ved å stå opp for hva du mener er rett og galt- DET skal du være stolt av! Flott figur gjorde du også i SVD og mine stemmer gikk til deg mer enn en lørdag.

 

SÅ ja, TUSEN TAKK for at dere på tross av min hormonstyrt hverdag for tiden får meg til å le til eg griner – Det er skikkelig befriende og helt nydelig! Åja, du Vegard? Om du skulle få et behov for et par hjemmestrikka ullsokker som kun er en DramaQueen verdig på hyttetur med snurredass så send meg din skostørrelse 😉

 

 

Love U guys! 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

 

Lytt til Harm og Hegseth HER, la deg rive med og le høyt!
Livet er absolutt for kort til å være så forbanna seriøs til en hver tid!

3 kommentarer
    1. Bare strikk i vei størrelse pailabber til Vegard. Han er 195-196 cm høy og har ikke små føtter. Sjekk klippet igjen med rulleskiflørten sammen med Johannes.

    2. Hehe.. De er bare helt herlige 😊 Victoria elsker dem og ser alt de legger ut. Men idag kom hun hjem fra skolen og var ganske oppgitt.. De hadde hatt om homofili i Krle. Det hadde blitt full oppstandelse fordi noen trodde noen var homo ect.. Hun var ganske sjokka, som hun sier “trodde vi var kommet lenger mamma”. Derfor trengs disse for alt de er verdt. Ikke bare pga legningen dems, men også fordi de har en fantastisk humor 😊

Siste innlegg