WOW For et teppe! – Gratis Oppskrift

Designet av Susan Pan

 

Dette er definitivt det kuleste FiskeTeppe eg noen sinne har sett! Ikkje bare det kuleste, men også det lekreste! Så gøy! For mange år siden strikket eg Dette Fisketeppe, men det kan ikkje måle seg med hva eg syns om dette 😀 Det er heklet i bomullsgarn som er ca 100 m pr 50 gr, litt tjukt garn altså, selvfølgelig kan du fint hekle det i ull også. Det gjør du akkurat som du vil.

 

 

 

Designet av Susan Pan

 

Hvis du ønsker et teppe som er helt likt det på bildene så har designeren ordnet Garnpakker HER INNE med alt du trenger, overhodet ingen dårlig pris 😀 Hvis du ennå ikkje har fått i hus høstens koseprosjekt
så er jo dette et godt tips vil eg si.

 

FISH
Bildene over
Ca str 120cm X 140 cm
Gratis Hekleoppskrift

 

 

* * * *

 

 

Altså, i dag! Gikk inn på Hobbyrommet i ett tiden og kom ut for litt siden! Satte på serie og perlet, glemt alt av tid
og sted 😀 Herlig, begynner å få en solid samling nå av det eg holder på med så om ikkje så lenge sier eg meg fornøyd for denne gang 🙂 Da skal eg over på Hama Perlene igjen, skal forberede litt til Denne Helga, oj oj, det nærmer seg så det kan være greit å være et par steg foran!

Åsså Åsså!!! Vettu hva?? Nå er det faktisk en pakke med G A R N på vei til meg og eg skal…? Yes! Eg skal sette ei av heklenålene mine i sving og eg gleder meg, nei det er ikkje teppet over eg skal hekle, men eg skal hekle til meg selv 🙂 Er veldig spent på å se fargene i RL! Ikkje bare bare å plukke farger på en pc skjerm!

 

 

KOS DEG OG HA EN
FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg