Gleder du deg til jul?

Reklame | Rito Hobby

 

Egentlig? Eg gleder meg mer til forberedelsene!! Har sagt det før og sier det igjen: Uansett hobby så kan eg garantere at du finner det du trenger inne hos Rito Hobby ♥ Som du ser så har eg begynt å smake litt på Jula – Ho Ho Ho Alltid greit å være tidlig ute, og fra nå til da? Ja eg kan definitivt garantere at tide vil fly av sted.

For et par uker siden fikk en mail fra Rito Hobby med spørsmål om eg kunne tenke meg å ta en Instagram Take Over!! WRÆL! Det syns eg hørtes veldig, veldig skummelt ut! Det er en ting å filme og tulle litt på egen Instagram, men på andre sin…? Rito har jo en del mer følgere enn min lille konto…Ikkje sant! Jaja nå har eg fått i hus det eg har lyst å hobbylere med den aktuelle helga, ja det er en heeel helg: Fra eg står opp om fredag til eg legger meg søndag kveld. Da er det greit å planlegge litt, og det er eg i gang med.

Eg lager jo en del gaver selv, egentlig alt mulig og som regel litt spiselige gaver. Da er det jo kjekt å stæsje gavene litt ekstra så eg tenker å skal lage Gaveposer 😀 I fjor hadde eg et blogginnlegg om ideér til Juleverksted med de minste og da pyntet en miniposer med Hama Perler – Det ble veldig populært. Nå går eg for større poser!

 

 

 

Poser får du i diverse størrelser, Flaskeposer kan jo være kjekke om du f.eks vil lage IngefærShot å gi bort eller noe annet godt å drikke 😀 Ellers bestilte eg DISSE, DISSE, DISSE og DISSE posene ♥ Ja jo, siden det er 10 poser i hver pakke blir det muligens mange poser. Hva med å invitere et par venninner til førjulskos? Dekorere poser sammen, eller kanskje du har noen små som syns det er gøy? Ellers er det alltid kjekt å ha noen liggende, det er jo bursdager hele året.

 

 

 

 

Andre ting som eg tenkte var greit å ha er:
Til/Fra lapper i tre (Snømann)

Til/Fra lapper i tre (Juletre)

Andre varianter finner du Her inne 😀 Eg liker veldig godt “gammeldagse postlapper”, de finner du Her i flere farger. Litt for en hver smak vil eg tro? Stoffbånd med julemotiver kan jo brukes til så mangt for ikkje å snakke om 100 m med rødt Satengbånd 😀 Det kan du jo bruke til alt i julen, henge opp pepperkaker f.eks?
Nå har eg i allefall gardert meg godt! Ho Ho

Ok, da er eg for så vidt klar til helgen 17.- 19.september! Da håper du joiner meg på Rito Hobby sin Instagram 😀 Litt sånn moralsk støtte er alltid godt *ler* Planene er forresten å dekorere posene med pynt/motiver som er laget av Hama Perler. Da vet du i allefall hvor du finner det du trenger om du vil lage litt Juleposer sammen med meg.

Nå skal eg bare lage meg en god kopp kaffi og sååå rett inn på Hobbyrommet,
må faktisk rydde/vaske litt der inne i morgen!!!

 

 

KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg