TYPISK, IKKJE SANT?? – 2 DEILIGE STRIKKEOPPSKRIFTER

Design av Joji Locatelli

 

Ok, eg seie det bare! Så TYPISK! Akkurat i går kwell sendte eg inn en bestilling (ENDELIG) på Okerfarget Alaska for å strikke Løvfall Kardiganen, ja eg har jo siklet på den en stund, sant??
Ja og ka POPPE opp bare SÅNN!?? Ahaaaa
De MEST fantastiske Laidback genserene EVER!!!
Ja eg bør jo, eller eg MÅ jo absolutt hatt en av disse?? Ikkje sant? Enten den tjukke her eller den litt tynnere under….sukk…..det vil aldri en ende ta! Man bestemmer seg endelig for et prosjekt
og så dukker det altså opp et annet AKKURAT på målstreken!

Er det rart man egentlig blir STRIKKEGAL!! Bare seie det!

Altså, både den grønne og den oransje genseren her er den samme, bare den grønne er i tykt garn
og den oransje i et tynnere garn 🙂 Velg og vrak den som passer deg best. I info`en står det også at man skal strikke den 40 cm større enn det man ER rundt brystet, er det Laidback så er det Laidback! Woop Woop!

 

 

 

 

Designet av Joji Locatelli

 

Denne strikkes i Brooklyn Tweed Quarry – et ganske tykt garn, du strikker på pinne 5,5 mm
eller den som som gir deg en strikkefasthet på 12 m/20 row på 10 cm 🙂 

 

 

 

THE EASY BULKY ONE
Bildet over
Opp til 185 cm rundt brystet
Strikkes Top/Down

 

 

 

 

 

 

 

 

Designet av Joji Locatelli

 

Denne er altså tynnere og strikkes i Brooklyn Tweed Loft, et enklere garn gjerne å finne en erstatter til? Anyway; Strikkefastheten er 21 m/ 36 row på 10 cm (Strikkes på pinne 3,5 mm)

 

 

 

THE EASY ONE
Bildet over
Opp til 185 cm rundt brystet
Strikkes Top/Down

Ok, dette var jammen noe på en herlig fredag!?? Eller HUR!??

* * * *

Altså, ENDELIG er det fredag igjen gitt! Selv om eg syns ukene fyker vel fort omfavner eg virkelig fredagene for tiden! En uke litt nærmer LYSE kweller! Vettu? I går faktisk da eg kjørt DibHassan til trening sa eg det, ja at NÅ kan man merke at det er lysere, det var liksom ikkje BEKmørkt!

Vette du ka annet eg la merke til i går? Ja da eg sto i kjøkkenvinduet å kommenterte at NÅ er det søren meg på tide at naboen slukker Julelyset?? *kremt* HERREGUD! Me har jo ennå de røde JULEGARDINENE hengende i vinduet!?? ER DET MULIG Å GLEMME DET!?? Tydeligvis!!
En ting at Julekortene henger på døra ennå, i tradisjonens tro tar eg de ikkje ned før eg henter Påskepynten frem – sånn er det og sånn blir det! Men GARDINENE!?? Dvs eg har noe å gjøre i dag, nemlige å vaske de vanlige gardinene og skifte de ut fortere enn fy!

Moralen her må jo være at man IKKJE kritiserer naboen før man sjekker sitt eget “skap“!! Sant?? haha

Men ok, i dag er planen som vanlig; Hente hjem HelgeKosen. Sitter faktisk nå å noterer på handlelappen etter hvert som Ali kommer på hva me trenger og så langt står det Dopapir, Ingefær, appelsin og fisk på lista – Ikkje mye helgekose der gitt! Tror eg må fokusere på den lista eg hvis ikkje så glemmer me halvparten når me først er på butikken! MÅ bare nevne en ting først; Du vet den Ingenfær Shoten eg laget?? Eg laget jo 1,8 liter (2 flasker) 1 flaske varer i akkurat 1 uke når kun eg drikker,
men lenger en det varer den ikkje! Flaske nr 2 hadde gjæret seg da eg åpnet den på onsdag!!
Ikkje bra! Derfor, når eg nå skal lage nytt i helga skal eg halvere oppskrifta eg skrev ned. Nå når eg har drukket denne Shoten har eg faktisk gått fra 3 til 1 kvalmemedisin pr dag!! Den hjelper definitivt mot kvalme og 2 morninger har eg våknet med migrene som forsvant en times tid etter en shot! FANTASTISK!!!

Men men, me får skavles etter hvert!
Oppskriften på Ingefær Shot finner du HER!

KOS DEG OG HA EN
HERLIG FREDAG!

Go`klem fra ei Helgeklar Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #knit #pattern #strikkeoppskrift #jojilocatelli #strikkedesign #laidbacbsweater #strikkeblogg #strikkeblogger #norgesstørstestrikkeblogg #norgesstørstestrikkeblogger #blogglisten #topplisten #toppblogger #toppblogg

2 kommentarer

Siste innlegg