Mykere enn Mykest

Reklame | Dale Garn

 

Vet`kje hvor mange ganger eg har målt dette bakstykke det siste døgnet, men NÅ, endelig er det blitt 70 cm!!
Syns det var alt for lenge rundt 64 cm, prøvde så godt eg kunne å IKKJE dra i det selv om det på et tidspunkt var fristende! Utrolig drøyt garn så bakstykket veier ca 250 gr og det er absolutt innafor i forhold til minst mulig siging! Er veldig glad for at eg ble tipset om å strikke med Alpakka Forte i steden for Alpakka, for det er veldig begrenset hvor langt eg kan strekke det. Det er faktisk godt “hold” i strukturen, ME LIKE!

 

 

 

Vettu? Dette er noe av det mykeste av det mykeste eg har strikket! Uten tvil! Det er ikkje en millimeter som stikker verken den ene eller andre plassen og eg gleder meg til å bare gliii inn i denne MACEY`n nå snart!

 

 

 

Ja for nå har eg fått opp farten og er i full firsprang på forstykket. Skal strikke det litt kortere enn ryggen for å felle litt til halsen. Så ja, da er det bare å fortsette for eg har jo et godt stykke foran meg! (Tips til GOD Strikke Serie mottas! Har Netflix, Viaplay og HBO) Vurderte egentlig å strikke et erm nå bare for litt variasjon, men så kom eg på om eg skulle prøve noe utenom oppskriften? Ermene skal strikkes “vanlig” med økinger, men eg lurte på om eg heller skulle plukke opp masker i ermhullet og strikke de nedover? Ja bare for å få en mindre merkbar “skjøt” liksom!?
Syns noen ganger det kan bli litt klumpete(?) i sammensyinga, mulig det bare er meg da. Jaja eg får se hvordan det blir, men først 70 cm riller 🙂 Here we go!!

Pinnene fra ZING fungerer VELDIG bra til disse garntypene, Uten tvil!

 

 

 

Jepp, absolutt en magisk kombo: Alpakka Forte og Erle ♥ Strikker med 1 tråd Alpakka Forte og 2 tråder med Erle. Skal du en gang unne deg eller noen andre noe skikkelig deilig, så ja,
da kan eg anbefale dette med god samvittighet ♥

Oppskrift på KoseGenseren eg strikker finner du HER!

 

 

 

For 1 år siden fosset vannet inn og nedover veggen her bakom Tv`n!!! Som du gjerne vet eller kjenner selv er det denne helga storm på vestlandet og eg aner ikkje hvor mange ganger eg har studert taket og veggen her i løpet av helga! Har jo nesten mareritt om at det sildrer vann inn her! Er jo ikkje så lenge siden me fikk klarsignal om at me kunne gjøre ferdig veggene, så ja, fortsatt nervepirrende! Har heldigvis ikkje regnet så mye i dag, men fysj det plaska ned i går! Så me får krysse fingrene for at arbeidsfolka til naboen over har gjort skikkelig arbeid. Hele oppussinga som me startet med i fjor sommer stoppet jo opp i ca 1 år før me kunne fortsette! Det er nok til å ta motet fra en hver. VANN er SKUMMELT!

Eneste som irriterer nå med denne veggen er…Kan du gjette? Ja ikkje sant!! LEDNING!! Arg når me endelig har fått bort alle ledningene så henger det èn igjen og me venter tålmodig på Lyse…De skal komme å installere ny Nettverksentral i veggen bakom tvbenken og DA forsvinner den ledningen siden alt da blir trådløst.
HURRA for den som fant opp det trådløse!!

Ali erklærte hviledag i dag, men nå har han da røsket opp hele gulvet på kjøkkenet og både komfyr og oppvaskmaskin er frakoblet og flyttet. Planen er å kjøre ut å kjøpe kjøkkenplater til å montere mellom benk
og skaper i morgen. Eg har valgt de som ser ut som betong – Tror det kan bli veldig bra!

Men nå? Nå blir det strikkings resten av søndag, Amira kommer hjem i kwellinga og eg gleder meg som en unge!

 

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

3 kommentarer
    1. Hei.
      Kjempeflott genser du strikker.Jeg vil absolutt anbefale å plukke opp masker til armene oppe,for så å strikke de nedover mot hånden.Blir mye finere overgang oppe da.
      Ha en trivelig søndagskveld.

    2. Hej

      du efterlyser gode tv serier, du kan se agatha Christies hercule poirot, engelsk krimi serie, med mange afsnit som kan ses uafhængigt af hinanden, hvert afsnit er en afsluttet krimi.

      den danske serie “Matador”, elsker den…

      den danske serie “Badehotellet”, elsker den, for lyst til at male nye farver på væggene i hjemmet…..

      hilsen

      Jannie

Siste innlegg