Vibbedille strikke og baker med farger!

 

Endelig! Ahaaa go`stolen er inntatt med noen meget ømme bein for å si det sånn, men eg er ganske så fornøyd for litt har eg fått gjort i dag 🙂 Selv om Fruktflesket i år er noe “blekt”(?) er eg godt fornøyd. Da eg laget sitronvarianten gikk eg tom for gul farge så da ble de aprikos`ish farge i steden for og grønn smak fikk eg heller ikkje tak. Ente opp med Røde Bringebær, Blå Tutti-Frutti og altså aprikosfarga Sitron. Smaker ganske friskt og godt 🙂 Oppskriften på Fruktfleks finner du HER INNE – Så slipper eg å skrive/forklare alt på nytt her *litt sliten og lat*

Eg har laget 2 porsjoner, en hel med sitron og den andre porsjonen delte i 2 og laget halvparten rød
og halvparten blå. Totalt ble det 3 kg ferdig flesk 🙂

 

 

Designet av Dan Lee

 

Eg DÅNE lit når eg ser sånn som dette! SJEKK de fantastiske fargene da!? Krystallklare!! Dette settet er strikket
i Wollmeise og eg har sjeldent sett et garn som har så flotte farger før! Her kommer du veldig
langt om du bare har noe rester 🙂

 

 

Designet av Dan Lee

 

Med et slikt sett blir du garantert synlig, men fytti dette var digg!

 

CANDY SKULL
Bildene over
Str Large og Medium
Tilhørende Hals finner du HER!

 

 

 

 

 

Du som har følgt med på Snapchat (vibbedille) i dag vet allerede at eg har laget en god mengde med Troika Biter! Tja, må si eg ble ganske så fornøyd med disse – er jo første gangen eg lager de! La meg si dette; Eg er ikkje særlig glad i Troika, men disse? Noe helt annet og mye bedre enn orginalen! Egentlig ikkje så mye arbeid faktisk, men det TAR TID på slutten. Totalt endte eg opp med ca 90 biter! Alle er dyppet i sjokolade og nå en stund før eg satt meg ned har eg stått å skåret de rene på kantene, så ja det tok litt tid.

Ved å sjekke ut Snapchat vil du nok kunne plukke med deg noe tips og triks underveis,
det kan være greit når du skal lage noe for aller første gang 🙂

 

 

 

 

I følge oppskriften skal du ha ca 0,5 cm tjukt lag med marsipan i bunnen, det har ikkje eg. Er glad for det for den tynne bunnen eg har er mer enn nok. Selv om bunnen med nugatt og gelè var litt myk før eg begynte å dyppe så ble den fast og godt når sjokoladen kom på 🙂 Oppskriften til disse er ikkje min egen, men det er absolutt den enkleste eg har sett! Er jo ikkje nødvendig å gjøre det vankeligere enn nødvendig!
Plukk med deg oppskriften HER.

 

 

 

 

Risbollene ble ferdig i går, ja de havnet t.o.m på bordet i går kwell. Smakte knallgodt! Risboller er alltid en vinner syns eg ♥ Oppskrift? Jepp, den plukker du galant med deg HER! Utenom dette laget eg også deigen til Kakemenn, de skal Amira lage, om det blir i kveld eller i morgen bestemmer hun. Deigen bør jo uansett ligge ei stund i kjøleskapet så den er klar. I alle år har eg brukt ei oppskrift hvor du bruker “Flott” i. Eg liker i grunnen ikkje det! Syns det er skummelt å smelte og ja, nei. Har fått tak i ei annen oppskrift, den er fra søstra
til svogeren min og er som følger:

Smelt 100 gr margarin sammen med 3 dl melk
Bland 3,5 dl sukker – 1 tj Hjortetaksalt og 12 dl mel
Ha vått i tørt, elt den godt i maskinen. Pakk i plast og legg den i kjøeskapet minst 2 timer.
Stekes i ca 7-10 min på 200 gr. JAMMY!

 

 

 

 

Satt bare her å mimret litt eg….Dette bilde er fra 6.desember i fjor! Søren ikkje mye som minnet om jul nei!
Åååå men eg er glad for at dette var i fjor for det er sååå mye koseligere…

 

 

 

…I ÅR!! Takk å pris for at Ali er flink og at ME er tålmodige 🙂

Sånn da er det middag! Ali har laget Kylling Wook og eg er skrubbsulten!! Amira kommer snart, hun jobbet til kl 18 og skal bare plukke med seg gaven fra oss til Ali på vei hjem. Gaven skal hun “gjemme” på veien Ho Ho Ho.
Dib har også vært på jobb, men har er hos en kamerat noen timer før han kommer hjem 🙂

 

 

 

HA EN KOSELIG
KWELL DU OGSÅ

 

 

 

 

Go`klem fra ei Veldig fornøyd Vibbedille 🙂

3 kommentarer

Siste innlegg