Gårsdagen middag smakte fortreffelig etter en lang og fin tur. Helt vegetar. Viktig å bruke litt krydder slik at det fremhever smaken, hvis ikke kan det jo muligens bli noe tamt med bare ovnsgrilla grønnsaker 🙂
Eg hadde søtpotet, litt persillerot, 1 gulrot og 1 jordskokk. Penslet med litt olje og krydret med salt/pepper,
etter ca 40 min kunne…
…dandere det hele på en “seng” av hjertesalat og sølvløkringer 🙂 Et par dæsjer med mager cottagecheese og et dryss av godt krydret og stekte kikerter. Til slutt sprinklet eg litt varm honning med tørket chili over,
bare for den siste lille snert!
En stund etter middag var det dags for dessert! En Havrecup fylt med blåbær og vaniljeyoghurt med et godt dryss av frosne granateplekjerner 🙂 Eg har faktisk allerede tenkt at eg skal legge meg ganske snart….
Sov alt for lite natt til i dag og har strevd litt med å holde meg våken…
Satser på at en lang og god nattesøvn “Gjør” morgendagen!
NATTINATTI
Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok
Alt ser veldig digg ut!! Her blir det sushi snart 🥰🐰
Ååå der sa du det!! Nå kan jo Amira spise sushi igjen! Det må me for alvor fikse ganske snart, et skikkelig sushimåltid 🙂