Advent For Alle – og du får gleden av gi!

Reklame | Advent for Alle

 

Det kribler i magen hvert år når eg får mail fra Wim Van Overvelt som er initiativtaker for “Advent for Alle”
Eg elsker jo hele konseptet ♥ Hvorfor? Jo fordi i bunn og grunn har eg jo lyst å hjelpe ALLE og alt som kommer i posten i disse høstmånedene mot jul, men det er det ikkje bare eg som ikkje har råd til! Da er denne kalenderen GENIAL for på denne måten støtter eg hele 24 organisasjoner på én gang, Smart ser du 🙂

 

 

 

 

Hvis du ikkje klarer å vente med å se hva som er bakom luka kan du ta en sniktitt på alle
organisasjonene du hjelper Her inne 🙂 Eg måtte kikke!! HoHoHo

 

Dette er ingen vanlig julekalender.

I stedet for en tradisjonell gave skjuler hver luke en god gjerning. 5 eller 10 kroner fra deg til noen som trenger dem enda mer. Vi håper du – eller den du gir kalenderen til – får glede av å våkne opp, åpne opp og finne ut hvilken organisasjon som får litt ekstra støtte den dagen.

Det er iallfall mange andre som gleder seg.

For 179 kr eller 299 kr støtter du 24 humanitære og ideelle organisasjoner.
Dermed trenger du ikke å velge ett formål, men i stedet være med å kjempe for helse, barn, natur, klima, utdanning og menneskerettigheter – og mot krig, sult og fattigdom.

 

 

* *

 

Advent for Alle er en frivillig organisasjon med eneste formål å samle inn penger til andre organisasjoner. I Norge finnes det lite samarbeid mellom de veldedige organisasjonene. Alle kjemper om din oppmerksomhet, hver for seg. Advent for Alle er uavhengig og uten et eget formål – og er dermed i stand til å forene mange organisasjoner til en slags juledugnad. Sammen står vi sterkt!

 

 

 

 

Eg måtte bare tjuvstarte litt for å vise deg 🙂 Min kalender skal få henge midt på et av de nye kjøleskapene
med 4 hjemmelaga magneter 🙂 Der skal den få henge heeele jula ♥

For å kjøpe en eller flere kalendere svipper du innom HER

 

 

NYTT FOR I ÅR:

“Advent for Alle” sitter med en stor haug
med fjorårets kalendere som de skal forsøke å selge gjennom dugnadssalg. Er du eller en av dine nærmeste medlem i forening, kor, korps, idrettslag? Eller kanskje du har barn som skal bli russ eller på klassetur? Ta en titt på Dugnad 2020. For her kan du tjene godt med penger samtidig som du hjelper andre. 
Høres muligens enklere ut enn å selge kjeks og doruller?

 

 

 

* * * *

 

Nå har eg endelig dalt ned i go`stolen etter en god dusj! Har vært på beina hele dagen! Handlet for mor mi, hjem å laget middag, ut på tur med Dib etter middag samtidig innom til mor med middag, avsluttet med en kjapp tur innom Rema – OOOG det plaskregner! Har fyrt opp noen kubbelys og skal sitte med beina høyt resten av kwellen 🙂 TUSEN TAKK for massive tilbakemelding på Innlegget fra i morgens ♥

 

 

KOS DEG OG HA EN
HERLIGE KWELL

 

 

 

Go`klem fra Krølltoppen Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg