Det er lov å jukse + Ei Gratis Strikkelue

 

Om du jukser i baking, eller….dvs; Fjerne du en ingrediens eller legger til noe du like bedre blir det sjeldent feil 🙂 Det har eg gjort i dag og selv om disse kulene ser litt shabby ut kommer de til å bli veldig bra 🙂 Oppskriften på Oreo Trøfler rullet over FB i går og eg snappet den til meg, derfor måtte eg en kjapp  tur på butikken etter Philadelfia ost i dag. Når deigen var ferdig fant eg ut eg ville duppe kulene i Melkesjokolade først. Den skal jo egentlig duppes i hvit sjokolade. Gutta her er ikkje så glad i den hvite, men tror ikkje de kommer til å smake den så mye med et tjukt lag melkesjokolade under 🙂

Når den er ferdig duppet i den hvite skal eg pynte med mørk kokesjokolade, så dette blir bra 🙂
“Deigen” smaket godt i allefall og den var enkelt å rulle kuler 🙂

 

 

 

 

Lakris Flesket eg laget i går har ligget til “tørk” til i dag og har nå fått sin helt egen kakeboks, disse ble utrolig bra! Det blir ikkje siste gang eg bruker silikonformene til fruktflesk:) Ble jo sååå fine!

 

 

 

Designet av Traci Scott

 

Ble litt hummer og kanari dette innlegget for eg fant, eller ramlet over denne deilige lua nå for litt siden...Ååå åsså er det strikket i Knit Picks Pallette….et garn eg stadig fantaserer om...sukk...Det er sååå fint med sånne Latviske fletter og ikkje minst har denne lua utrolig fine fellinger i topp!

 

LATE NIGHT HAT
Bildet over
En størrelse – Voksen
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

* * * *

 

 

OK, selv om eg føler eg har gjort mye i dag har eg likevel ikkje gjort så mye…Hmm eg må få gass! Vel vel,
i morgen skal eg nå ut på Mega eller noe å spørre om eg kan få kjøpe noen bokser fra delikatessen, eller kanskje eg bare ser om eg kan finne NorEngros 🙂 Hørt rykter om at det kan være en farlig butikk hehe Eg trenger plasbokser som ikkje er for store, men heller ikkje for små….Skal bruke de til kaker/snop som eg skal gi bort 🙂

Sitter faktisk i stua i kwell, tro om eg skal hente strikketøyet mitt??
Uansett; Eg skal tidlig i seng, sier det hver kwell, men skjer sjeldent…

 

 

SOVE GODT!

 

 

 

Juleklem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Så mye du har rukket å gjøre til jul allerede😊 her er det pakket kalendergaver, med noen av de flotte figurene du har lagd.
      Lua er fin, har lastet den ned, så kan jeg strikke den når julestrikkingen er ferdig.

Siste innlegg