Eg har anmeldt Kokkejævel!

 

For å si det sånn, hadde eg hatt bevis og vært 100% sikkert at det var sant at han kjørte rundt i ruspåvirket tilstand så hadde eg ikkje mokket, en anmeldelse hadde blitt levert inn før han fikk skrudd lokket på pilleboksen. Selvfølgelig har eg ikkje anmeldt han for noen verdens ting, selv om han ganske hardnakket henger meg ut på bloggen som som “en voldsomt svartsjuk strikkeblogger” som en av de som har anmeldt han for nettopp dette. Ikkje en gang til Lotteritilsyn anmeldte eg han, ( Kan leses Her)  som han så bastant påstår.

Det eneste han har å ref. til som eg har skrevet om “saken” er følgende:


Dette skrev eg nede i Kloakken (<– Kloakken er hans ord) dvs på Kvinneguiden. Han trodde han gjorde det store da av “avslørte” meg og av-anonymiserte meg (på hans egen blogg) i forhold til Kvinneguiden *ler meg ihjel*. Han har tydeligvis ikkje lest ALT “der nede i kloakken” for det er en stund siden eg “avslørte” det selv at eg var “Influensere” fordi, tro det eller ei, men nicket “Vibbedille” var opptatt. Eg har heller ingen problem med å si at det skjer at eg leser på Kvinneguiden, det er så mye mer enn Rampelyset, men det er nok stort sett der han vanker vil eg tro. Kan være enig i at det er ganske mye “rart” som blir skrevet, men som oftes er det jaggu meg mye vettugt også. Ikkje minst må alt av påstander dokumenteres, blir det ikkje det….Vel, da er det intet “Hold” i noe av det en person måtte påstås. Mer enn hva man kan si om hans kommentarfelt f.eks. hvor alt er enveiskjøring.

En ting som eg aldri får svar på er: HVA er det eg er så voldsomt sjalu på, eller svartsjuk som han sier? Hva har han som eg vil ha? Ingenting som eg kan se..? Skulle eg vær sjalu på en ny strikkeblogg? Hvorfor? Eg elsker en god strikkeblogg og me skulle jo vært flere. Selv har eg jo en rimelig bra strikkeblogg så eg klarer meg helt fint 🙂  Det eneste eg har uttalt meg om er at det må være skikkelig kjipt å skrive en blogg uten å få bekreftelse på at det man gjør er bra. De kunne forsåvidt skrevet en felles blogg med tanke på måten det har blitt. Eg hadde vært flau av å stilt opp på NrK fordi han og kona er nr 1 og nr 2…..Sukk….På under ei uke med “Lånte” lesere…Jaja

Eneste grunnen for at eg tar dette på egen blogg er fordi det er aldeles håpløst å prøve å stille spørsmål i hans kommentarfelt, og eg vet akkurat hva han vil! Han har klart å få Brit (Kjerringtanker til endre sitt konsept) så kanskje han helst så at eg skulle begynne å blogge om…..ja noe helt annet, bare sånn at det var INGEN som pustet kona i nakken? Ja, eg mener, noe må det jo være noe, ikkje det? Ikkje for at eg har noen intensjon om å puste noen i nakken for den slags skyld, har mer enn nok med å styre med mine egne ting.

Det er jaggu mye man kan si, men eg skal la det vær – Tror de fleste har sine meninger og mange er enige så det beste er at han bare seiler sin egen sjø. Men, han bør slutte å komme med falske påstander, det finnes faktisk rette instanser for melde inn det også, ja og til slutt? Han bør virkelig ta seg sammen ang “Reklamen” han bedriver av B-preparater…Lite smart…Det finnes etater for DET også…bare nevner det helt avsluttningsvis…

 

Nå er det virkelig på tide å plukke opp strikketøyet!

 

 

 

HA EN FIN KWELL!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

54 kommentarer
  1. Er det du som lar deg fyre opp over skriveriene til kokkejævelen. Har. Bare lest hans kommentar til det du har skrevet. Overdrivelse for å framheve poenget Det må taes med ei klype salt.

   1. Eg lar meg ikkje fyre opp, men han har tydelig problem med meg. Stort sett så tar eg ting med ei klype salt, men man skal ikkje beskylde andre ute grunn.

  2. Haha, du er makeløs du!😄
   Husk at HVIS du skulle finne på å anmelde ham, så har han full respekt for de som anmelder fyllekjøring(går ut fra at det samme gjelder ved kjøring i pillerus!)
   Måten kona er kommet til topps på er betenkelig. Som å vinne et orienteringsløp mens man fikk bilskyss 9 av løpets 10 km. Hva er stas med det? Kan godt være bloggen hennes er glimrende, men det er ikke det som er poenget!
   Gøy at du bruker clickbait for en gangs skyld, du også!😂👏

  3. Jeg liker din blogg, og absolutt ingen kan ta fra deg den plassen du har. Uansett hva en annen blogger måtte ha å si, og jeg tror ikke at jeg hadde vært stolt av at mannen min dro bloggen min opp for det er mer rett at man får sette sine spor på bloggen sin men jeg føler at jeg nesten leser bloggen til mannen når jeg leser hennes blogg. Jeg syntes at du må fortsette i det sporet du har.

   1. Eg kommer til å fortsette, eg har heller ingen problem med om noen “Tok plassen” min så lenge det var på hederlig vis 🙂 Er sikker på at hun alene hadde fått en flott blogg, eg har sett mye av det hun lager så det skorter overhodet ikkje på kreativitet 🙂 Vet bare det, hadde eg vært i hennes sko hadde eg hatt en flau smak i munnen…

  4. Strålende 🤗 Du er liksom “neste på lista” etter at Kjerringtanker begynte å overse han, han var jo som en klegg i kommentarfeltet hennes… Syns det er flott måten du håndterer “angrepene” hans på.
   Og for en flott og inspirerende håndarbeidsblogg du har 🥰
   Jeg har ikke vært inne på de to bloggerne som ligger på topp, men etter FB-siden hans å dømme så føler jeg han har litt for mange fingre med i hennes blogg. Hun virker som ei utrolig kreativ og flink dame, tenker resultatet vil bli bra uten innblanding fra oven 🙄

   1. Takk skal du ha 🙂 Ja ikkje sant!? Hun hadde en fint klart en flott blogg alene, gjerne ikkje rett inn på 2.pl, men man skal jobbe for plassen og ikkje minst jobbe for å beholde den, men det er jo det som er gøy! 🙂 Nå blir det han som må “jobbe” for at bloggen skal overleve.

  5. Jeg trur ikke han skjønner at jo flere blogger med håndarbeid jo større vil interessen bli, og økt interesse vil gi flere klikk på flere. Håndarbeid handler jo om ideer etc, og er man i interessert i det så er man «umettelig». Jeg synes ChristineEmilie sin blogg ser kjempebra ut😊 Men jeg trur jeg kutter ut kokkejævel snart. Blir så provosert at hans stadige dårlige oppførsel og hans manglende evne til å se seg selv. Er mange ganger vanskelig å se for seg at det er en voksen mann bak den bloggen😳

   1. Eg ble, den gang han tok toppen med storm en leser som kikket innom en del, syns det var knallkjekt at en mann overtok for flere rosabloggere. Ja hvis han blar seg bakover vil han finne kommentarer fra meg som sier nettopp det. Men, etter hvert har det blir ganske gale ja…det er greit at drama selger….men HALLO!? Prøver man å si litt i mot så blir det kverulering fra ende til annen.

  6. Bare så godt skrevet 😀. Det merkelige er at hun har bare ca 2000 følgere, men på blogg toppen har hun rundt 13 000 som har vært å lest. Ja selvfølgelig er det fra hans side der han ber folket å må gå inn å lese. Ho trenger å få sanket gratis lesere fra hans blogg. Hadde jeg vært henne, så har jeg villet klart å stått på egne ben. Hvist man skal være kry over hva man klarer å oppnå, så man gjøre det selv. Nu har han og hun vært i 2 aviser i dag, kry som en hane begge to, med å toppa blogglista 🤣🤣🤣

   1. Hadde ting skulle vært riktig hadde hun startet på Miniblogg som andre. Men, det er mulig å få avtale med Blogg.no om man f.eks er gift med en stor blogger slik at man kan starte rett på Blogg.no. Men da forventes det høye lesertall/klikk for å få beholde bloggen, så ja, HAN må jobba på fremover om bloggen skal få leve. Bare pga det burde hun startet “alene” for det er nok av strikkeentusiaster til at bloggen kunne gjort det veldig bra alene, uten hans leser- Nå vil hun jo egentlig aldri få vite om det pga hennes ferdigheter eller pga han at hun er plassert der hun er.

    1. Personlig så er jeg ikke blitt imponert av de få innleggene som hun har skrevet. Håndarbeid som er lagt ut, er slettes ikke noe spesielt med flerfargers lester og votter. Trur faktisk at jeg har strikket finere 🤣🤣🤣. Men kanskje det blir bedre, hvem vet 😜

     1. Alle som har blogget en stund vet at det trengs tid for å etablere seg som en trygg blogger med sin egen nisje. Dette er nå på en måte blitt fratatt henne for eg er sikker på at hun ikkje har samme roen over det hele når det nå forventes skyhøye lesertall. Eg tror mer at det er HAN som vil ha henne der, eg håper og tror at hun hadde ønsket det anderledes, kanskje?

      1. Dette skrev hun i lokal avisa:

       Selv regner hun med at en stor del av leserne kommer direkte fra Asbjørns blogg, og forteller samtidig at hun er svært glad over tilbakemeldingene hun så langt har fått.

       Ikke rart at hun klatra opp til topps.

     2. Har vært litt i tvil om jeg skulle blande meg inn i denne diskusjonen. Men dette synes jeg er både usaklig og litt lavmål Lykke.
      Ingen tvil om at EC er flink og allsidig når det gjelder håndarbeid. Det viser hennes Insta konto. Og hun skriver veldig bra. Når det er sagt så vil jeg også si at jeg har fulgt Vibbedille i årevis. Og kommer til å fortsette med det. Men det er vel plass til flere håndarbeids bloggere. Det er bra for oss som er glad i håndarbeid.

      1. Helt enig, det er lavmål, men den lavmålheten mener eg tilfaller kokken som av en eller grunn bruke meg som et eksempel, eller unnskyldning for alt som ikkje går hans vei 🙂 For som du sier så er det virkelig plass til flere strikkeblogger, uten tvil, men han ser ikkje dette så da prøver han å svartmale meg da og det skal han ikkje klare 🙂

       Koselig at du fortsette å besøke meg Signe 🙂

  7. Du er og blir Norges største strikkeblogger. At kona til kokken liksom har gjort en “bragd” ved å umiddelbart gå inn på 2 plass med en blogg uten innhold sier jo seg selv. Blodfansen som er avhengig av kokkens sosialpornografi og utleveringer håper jo bare på mer info hos kona. Hvor mange av de 13000 er oppriktige lesere som vil lese hennes håndarbeidstips?? Kanskje typ 1-2000?
   Skulle ikke vært lov engang.
   Men kokken fortsetter som alltid -some n bulldozer over alle andres meninger og synspunkter. Hvordan han klarer å mene at kona er en sukseerik blogger med 2 innlegg er en gåte. Det tar tid å få opp en leserskare. En tom blogg med et navn er nettopp det – en tom blogg..

   1. Drama – Penger og Makt ruver over troverdige lesertall. Sånn er det i Bloggbransjen, ja enten man vil eller ei. Me har sett det før og me kommer garantert til å se det igjen. Det eg har vanskelig for å forstå er at man vil ødelegge noe som kunne vært så fint, man kødder ikkje med strikking og hobby, men det er jo ikkje alle som bryr seg om innhold eller troverdighet for den slags skyld. Penger og berømmelse er det som gjelder i mange tilfeller. Noen selger sjela og andre selger skjorta for å si det sånn. Synd, men sant.

   2. Dette skrev hun i lokal avisen:

    Selv regner hun med at en stor del av leserne kommer direkte fra Asbjørns blogg, og forteller samtidig at hun er svært glad over tilbakemeldingene hun så langt har fått.

  8. Herlig svar, på en helt (P)syk tiltale. Skvatt da jeg så omtalen av deg i dag.

   1. Eg må jo egentlig bare ta det veldig positivt, ja, for det er jo tydelig at han føler seg truet på konas vegne 🙂 Finner ingen annen grunn for at han, den barske kokken skal henge seg på meg, ei strikkekjerring? Strikkemiljøet er insane stort her i Norge og han ødelegger mye for henne med tanke på det. Synd, men han tåler ikkje om noen (eg har gjort det noen ganger) peker på han og sier at han tar feil, eller at noe ikkje er bra, eller bare er uenig med han. Problemet er gjerne fordi eg aldri har overøst han med hjerter (Hjertene går jo heller til min egen kokk her hjemme!) men eg har mer enn en gang skrevet at han er dyktig i det han driver med, nå der i mot er det tydelig at det bærer litt galt avgårde. Synd, for han hadde noe bra.

  9. Takk til kokken for at hans tirader har ført meg til to feel good blogger jeg må inn å lese daglig. Din og kjerringtanker. Må lese hans å, klarer rett og slett ikke å la være. Men får sjelden samme feel good følelse der…

   1. Det er faktisk mange av hans lesere som har “flyttet” over til enten meg eller Brit, har t.o.m fått mail fra noen av hans lesere hvor de takker for at eg har tatt til motmæle. Du ser jo hva som skjer inne hos han hvis noen sier i mot? De blir nærmest lynjset i kommentarfeltet, og han klager på Kvinneguiden? Personene på Kvinneguiden er ofte som fromme lam å regne i forhold til hva han presterer i både sitt eget og andre sine kommentarfelt. Det er han som bør se seg selv i speilet og ikkje eg. Men koselig at du likte deg her hos meg da 🙂

    1. De siste 2 dagene har det minket med ca 30 lesere på siden hans, trur det blir flere etterhvert.

  10. Jeg sukket oppgitt over blogginnlegget hans i dag. Det går jo nesten ikke en dag nå uten at han henger ut andre på en måte som ikke samsvarer med virkeligheten. Jeg begynte å følge ham for to år siden, og forsvarte han noen ganger, men etter hvert mistet jeg lysten til å si noe. Tidlig i vinter begynte jeg å lese den andre siden av saken (en sak har alltid to sider, minst) og fant fort ut at mye fremstilles helt feil fra hans side. Det er å føre leserne sine bak lyset! Jeg anbefaler alle å lese bloggen til Kjerringtanker fra to år tilbake og fram til nå. Man skal lese med veldig vrangt sinn for å finne noe som kan kalles for mobbing. Problemet med hele greia er at Kokkejævel ikke har klart å skille person og sak, men sauset det sammen til ei smørje. Og så er det også sånn at når mange påpeker helt bestemte ting flere ganger, så tar Ikke alle sammen feil, mens den ene har rett. Det vil alltid være noen som er mer oppdatert på ting enn det man selv er. Man kan da ikke bli krenka av sånt!

   1. Du har helt riktig <3 Alle burde faktisk vært innom Kjerringtanker MINST en gang om dagen, også han – Kanskje han kunne fått et mer fornuftig syn på ting. Hun kommer i allefall ikkje med mye rølp, men jaggu har eg lært mye av å lese henne og ikkje minst fått en del A-ha opplevelser 🙂

    1. Kjerringtanker er et oppkomme med masse kunnskap om forskjellige ting. Det er så interessant å lese bloggen hennes. Når jeg har søvnløse netter så går jeg år tilbake i bloggen hennes og leser. Det er ikke ett kjedelig innlegg! Etter min mening burde hun ha ligget på toppen hver dag, for det er ikke alle gitt å kunne skrive sånn som hun gjør. Hun har en unik fortellerevne!
     Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Jeg kan takke “kokken” for at jeg ble oppmerksom på henne.

  11. Den mannen bør ties til taushet. Overses. Han skriker som et barn etter oppmerksomhet. Se meg – se meg.
   Du har virkelig skjønt det du. En ny strikkeblogg er ikke en konkurrent men (kunne fint vært) en kollega. Alle markedsundersøkelser viser at dess flere av en type butikker (feks elektrobutikker, møbelforretninger) det finnes i et definert område dess flere kunder trekkes dit. Litt å velge i. Kollegaer – om enn også en konkurrent, som ofte fører til større salg for alle.

   Jeg følger din blogg. Skulle gjerne hatt nittisju strikkeblogger å følge.

   1. Ikkje sant? Om det er 100 strikkeblogger, ingen problem fordi ingen blogger jo om de helt samme tingene….ÅÅÅåå me hadde hatt det så kjekt 🙂 Eg har stort sett tiet når det har gjeldt han, men når han beskriver meg i bloggen i en sådan setting da må eg snakke. Eg har bedt han om å bruke navnet mitt for alle vet jo hvem han mener, men han vil vel på ingen måte “reklamer” for ei kjerring som meg hahaha

  12. Jeg heier på deg! Har ikke vært innom noen av de to bloggene. Lest deg i veldig mange år nå, og kommer til å fortsette! Du er kreativ, hyggelig, snill, raus, hjelpsom, gavmild, støttende, engasjerende, dyktig, inkluderende, framsnakkende, nøyaktig, rettferdig, og mange andre ting jeg ikke kommer på i farten. Kom over Kjerringtanker og Mammapåhjul via deg, og leser begge disse bloggene i tillegg til din. Har bare sett kverulering i Kjerringtanker sitt kommentarfelt, og konkludert med at slik energi har jeg ikke behov for i mitt liv. Tror jeg kan telle på en hand de gangene jeg har lest hans blogg, og det er ikke vits i. Mulig jeg nå er snever, men ønsker ikke slik energi og holdning, derfor holder jeg meg borte. En sak har minst to sider, men føler det som er belyst av deg og Kjerringtanker ikke er noe galt, hverfall ikke sett fra diskusjon i kommentarfeltet. Lykke til videre, jeg er sikker på at du fortsatt vil ha mange trofaste lesere ❤

   1. Tusen Takk skal du ha <3 De eneste som kverulerer i Kjerringtanker sitt kommentarfelt er han og "menigheten", skjønner i grunnen godt at hun snudde litt på flisa der ja, synd at det skal være sånn. (Egentlig helt uhørt at han skal tilegne seg den makta!) Det er jammen ikkje ofte eg har vært innom bloggen hans eg heller det siste året…det holder med overskiften inne på Blogg.no så kan man nesten sense hva som står der. Kjenner bare eg orker ikkje, etter beste evne styrer eg unna "den type" energi, men han tirrer, tirrer og dra det lengre og lenge. Så ja, noen ganger som nå i kwell og dagen her tidligere ang det Lotteristyret hans må man faktisk stå opp for seg selv. Det er en ting at han mener og skriver det, men han skaper på den måten feil "rykter" om meg som overhodet ikkje er sanne. Men så vet eg så inderlig godt at mennesker som det endres seg aldri. Den eneste som kan stoppe dette "toget" er han selv….eller veggen. Trist å se på egentlig.

  13. Jeg leste ikke alle kommentarene, men vil bare si at du ruler! jeg følger ikke med i alle svingene rundt blogg-sfæren, men jeg har lagt merke til dine innlegg de siste dagene. De er helt på sin plass. Det foregår ting som er helt på jordet i en annen krok. Du har ditt eget landskap, og det er bredere, videre, større etc etc. Min støtte!

  14. Hei! Hva har egentlig Christine Emilie gjort dere? Tror nok at både Christine og Kokkejævel også forstår hvorfor hun suste rett inn på 2. plass. De er nok ikke dummere enn at de forstår det selv også, Men likevel …. så uerfaren som du fremstiller henne her og på KG Vibbedille, så uerfaren er hun ikke. Hun har allerede rundt 4500 følgere på IG der hun også har skrevet mye om håndarbeidene sine. Jeg tror ikke hennes intensjoner er å dra i gang noen bloggkrig om den «beste» strikkebloggen. Det er det du og Kokkejævel som gjør. Du og dette kommentarfeltet er lite reale! Hvis du hater Kokkejævel så inderlig, så la irritasjonen gå utover han, og ikke henne som ikke har skrevet eller sagt et eneste negativt ord om noen av dere. Å dømme kona nord og ned pga mannen hennes, er vel ikke helt rettferdig?

   1. Dette er jeg nysgjerrig til. Du må vise til hvor vibbedille har dømt Christine Emilie og bloggen hennes nord og ned. Har lest alt og på alle plattformer vibbedille har skrevet om saken, og ikke én plass har jeg sett at hun skriver noe annet enn at hun ønsker nye strikke/håndarbeidsblogger varmt velkommen. Tror du må lese omigjen hva hun egentlig har skrevet.

    1. Det er helt sant, Vibbedille har ikke skrevet noe som helst negativt om C sitt håndverk. Så da er det i prinsippet Kokkejævel som fyrer opp til bloggkrig mellom damene. Helt sikkert fordi han selv har erfart at drama gir følgere. Jeg kan ikke fatte at C synes dette er greit. Det må jo være mye bedre å få oppmerksomhet for det håndverket man bedriver.

     1. Ææææ han har bomma der for eg går ikkje i krig for eller mot noen + at eg har ingen grunn til å gå i krig med CE. Det er ene og alene jævelen som legger opp til dette. Men, for å se det fra en annen vinkel, er det kun penger og “berømmelse” som er målet kan det også være et samarbeid de har sammen – Ren spekulasjon selvfølgelig. Men, det eg vet er at skal bloggen hennes få leve må hun/de leverer lesertall med den avtalen som er gitt (At hun ikkje trenger å starte på miniblogg)

   2. Men det er synd at han ødelegger for kona. Ho er voksen og hadde klart dette selv uten hannes hjelp. Hvorfor er han inne å styrer dette. Til og med må han være med på bildene hennes i trusa 🤢. Trusa har vi sett han mange ganger i, trengs ikke på en strikkeblogg. Folk blir bare kvalm 🤮

   3. Vil veldig gjerne at du legger ut dokumentasjon på hvor og hva eg har skrevet som fremstiller henne som uerfaren, eller andre negative ting eg har skrevet om henne. Men antar at du syns det er greit i måten Kokken “bruker” meg i sine innlegg uten å ha grunnlag for det?

   4. Jeg spør som Sol. Er det rettferdig å dømme kona pga mannen? Du spør hvor du har dømt henne og påstår at du bare ønsker henne velkommen men det stemmer ikke. Du er så negativ til henne å nøler ikke med å trekke det fram ved første mulighet. Jeg har vært fast leser av deg i mange år men nå orker jeg ikke mere. Du motsier deg selv å prøver å framstå mere real enn det du er. Det blir for dumt for en voksen dame.

    1. Synd at du føler det på den måten, men da vil eg veldig gjerne at du peker på hva eg har skrevet som er så negativt om henne? Eg har ingen ting i mot CE, men eg syns det er synd med måten det hele startet på og det handler ikkje om sjalusi slik som kokken henger meg ut på egen blogg. Det finnes overhodet ingen grunn for meg å være sjalu, men i måten han fremstiller meg på bloggen sin må jo han føle seg truet på på vegne av kona. Det er veldig synd for i mitt hodet er det faktisk plass til alle.

  15. Man må jo ikke velge seg en håndarbeidsblogg, og så holde seg KUN til den. Jeg følger din fast, og kikker innom jævelkone sin av og til. Hvis hun er kreativ og kommer med noe spennende etterhvert, kommer jeg sikkert til å følge henne også. Samme med matblogger, jeg følger mange for inspirasjon. Kokkejævel kuttet jeg ut, hadde han holdt seg til mat hadde jeg nok fulgt ham fremdeles. HVis han ser for seg at hun skal kapre dine lesere, og folk skal slutte å følge deg fordi hun begynner å blogge – ja da tror jeg han tar feil. Vi strikkeglade følger nemlig begge, og gjerne mange fler enn det som finnes i dag 🙂
   Når begynte du egentlig å blogge? Digger deg og bloggen din 🙂

   1. Helt enig! Eg har mange en gang vært på Insta`n til CE så eg vet hva hun har å komme med – Ingen tvil om at hun kunne fått en blogg opp å gå – alene. Følger selv flere kontoer der med samme “tema” og eg følger flere blogger med samme “tema” så eg skjønner jo ikkje at han hele tiden fremstiller meg for ei “sjalu/misunnelig kjerring”. Eg begynte å blogge i…ehee…kremt…mai 2006…Hjelp!

  16. Elegant parering.
   Jeg er dypt, dypt fascinert over konseptet Kokkejævel, og hva det er som får tusenvis av mennesker til å lese, hylle og forsvare denne bloggeren.
   Hvem er disse menneskene som «Æ flire så æ nesten pesse mæ ut» «Du e helt hærlig. You made my day» « Du vet at misunnelse e det eneste som slår kjønnsdrifta» osv. som vippser i vei for enkeltoppskrifter, årsabonnement på de samme oppskriften ogsom for 3. gang betaler når de kjøper kokeboka.
   De som hyller skriveregler fra en udiskutabelt mentalt ustabil kokk som elsker å legge seg til i offerrolle.
   Det burde være et godt grunnlag for en sosiologisk studie.

   Det er enormt bra at kloakken på KG belyser disse problematiske sidene, og at du også tar en for laget i bloggen din.
   Jeg savner Kjerringtanker sine skråblikk på virksomheten hans, for det er så viktig at en kommersiell virksomhet blir diskutert når den opptrer på måten som Kokkejævel gjør.

   1. Takk skal du ha 🙂 Det burde vært en blogg som til en hver tid hadde et skråblikk på alle som blogger. Som bloggleser har man virkelig lett for å ta alt som blir skrevet for god fisk, selv er eg veldig kritisk til en del av det som skrives rundt omkring og det burde alle vært. Fordi eg er kritisk har eg havnet i klammeri med noen andre bloggere, eller egentlig så er det bare 3 stk…alle 3 har operert mye på samme måten (Vil tro du muligens vet hvem det er uten at eg trenger å nevne navn, men Kokken er jo en) Eg er ikkje redd for å stille spørsmål, det er ikkje det samme som man misliker vedkomne. Men når man til svar da mer eller mindre blir overfalt/uthengt er det jo ganske tydelig at det jammen ikkje er stuerent i vedkomnes blogg. Har man gjort det en gang, ja så er man stemplet og uansett hva man måtte finne på å skrive i det kommentarfeltet etterpå, ja så blir man behandlet på akkurat samme måten. Eg har mer enn en gang fronten f.eks KG når det har herjet som verst i bloggverden fordi på KG sitter det veldig mange som får med seg mye, mye som aldri hadde kommet frem om det ikkje var for dem. Ja man kan være enig i at en del av det som skrives der burde ikkje vært skrevet, men helt ærlig? Mye av det som blir kalt for dritt og jævelskap der er jo som oftes lesere fra de respektive bloggkommentarfeltet som skriver og kverulerer – Garantert også bloggerne selv. Hvis alle nicknavnene der nede plutselig en dag fremsto med ekte navn er eg sikker på at mange ville blitt lammet av sjokk *ler*. Det hadde vært så morsomt!

  17. Kan kokken være desperat? 😂😂

   DU BESTEMMER HVEM SOM ER PÅ 1. PLASS I MORGEN!

   På bildet ser dere dagens toppliste, altså totalt antall sidevisninger i går. Som vanlig troner jeg på toppen, med 2. plassen på trygg og god avstand. Jeg kan røpe at dagens tall ser ganske så annerledes ut. I skrivende stund har jeg faktisk bare 554 leseres ledelse på Konemor, så dette kan virkelig slå begge veier!

   For første gang i historien har faktisk DU direkte til mulighet til å avgjøre hvem som troner på toppen i morgen tidlig 😀

   Klikk HER hvis du vil at jeg, Norges desidert peneste kokk, skal vinne

   eller

   Klikk DER hvis du vil at Norges deiligste Konemor/ChristineEmilie skal vinne

   PS! Du kan gi oss flere “ekstrastemmer” ved å trykke på overskriftene inne på selve bloggen

   (PS2! Et fenalår til alle som stemmer på meg! Nei da, tuller bare, men trekker faktisk ut et fenalår blant alle som stemmer på en av oss. Skriv i kommentarfeltet hvem du stemmer på.)

   Klar, ferdig, stem!

   Kokkejævel: HER

   ChristineEmilie: DER

  18. Kjære Vibbedille. Jeg er ikke enig i det Kokken driver med. Har mer eller mindre sluttet å lese hans innlegg.
   Og måten CE har kommet opp på toppen kan vel diskuteres.
   Men jeg synes ikke det er riktig og la det gå ut over henne. Og jeg synes IKKE at du bidrar til det.
   Bare så det er sagt.
   CE er både flink og allsidig. Ingen tvil om det.
   Men bloggen din er den første jeg sjekker hver dag og har gjort det i maaaaange år.

   1. Eg er fullstendig enig med deg <3 Det er synd at dette går ut over henne, men hun må nesten ha visst at det ville bli reaksjoner når de sammen startet det som er startet. Eg håper at hun etter hvert ser dette selv og rister han av seg i bloggsammenheng, for som deg har eg sett mye av det hun har laget og hun hadde fint klart seg selv 🙂 Koselig å høre at eg blir med deg hver dag, eg har det på samme måte med Kjerringtanker hehe Har hun ikkje noe ut før kl 9 om morningen begynenr eg nesten å bli bekrymret hehe Kos deg masse og ha ei strålende helg 🙂 Her skinner sola som bare det! 🙂

    1. Kjerringtanker har også blitt en av mine faste. Liker det hun skriver.
     God helg til deg også. Blir spennende å følge med på dine terrasse prosjekt fremover. 🤩😊

  19. Et hjertesukk fra meg. Jeg har vært innom de par-tre bloggene som det jevnlig er så mye drama rundt her inne, og alle er mer eller mindre morsomme, interessante og gode på hver sin måte. Og veldig forskjellige. Men alt for mye gjennomsyres av (både åpent og skjult) kranglefanteri, krenkorama, spydigheter og drittslenging, og dette dyrkes videre i kommentarfeltene. For min del blir det slitsomt og deprimerende og fører til at jeg ikke gidder å lese mer. Der er EN blogg i dette landet som er definitivt bedre enn alt annet, og som burde være et eksempel for alle andre (min personlige mening!), og det er mange grunner til det. Men en av dem, og en viktig en, er at den er 100% fri for bloggkrangling, der er null baksnakking og giftighet og smålighet, null negativitet og null nedlatende og spydig omtale av andre. Men den er likevel full av liv og ekthet, og der er både humor og alvor, inspirasjon og motivasjon. Funkygine.com heter den og du vet nok hvem det er. Den er av landets største, pluss at hun har fått X antall priser for den. Så kan det være at drittslenging og giftig kjekling ikke er veien til toppen likevel…? Just saying… 😉 God helg!

   1. Enig, Funky er og blir nr 1 all time 🙂
    Men selv hun har “Gitt beskjed” de gangene det tar litt av rundt henne, noe me alle er berettiget til. At eg har påpekt visse ting med kokken har overhodet ikkje gitt meg noe berømmelse for å si det sånn, noe eg langt i fra var ute etter heller. Det har “gått igjen” noen bloggere de siste årene som følger mye av den samme oppskrifta og eg ønsker ikkje på noen måte å bli brukt i det kaoset, men når eg likevel blir det så sier eg i fra 🙂 God Helg til deg også 🙂

Siste innlegg