Beklager Kokkejævel…


…men hvis du ser på dette som en anmeldelse, vel….Da skal du jaggu møte mye på din vei. Siden du selv presisierer i innlegget ditt at eg måtte legge perler og strikketøy til sides for å ANMELDE deg til Lotteritilsynet kan eg opplyse deg om noe som heter M U L T I T A S K I N G – Fikk du det med deg? Bare til å “slå opp” i ordboka. Mailen tok forøvrig ca 10 sek å skrive mens eg perlet med høyrehånda...Til forskjell fra deg så er eg en som spør om det er noe eg lurer på, eg durer ikkje vei og bare antar eller påstår det motsatte til leserene mine. Så min mail til Lottetritilsynet var ikkje annet, som du selv kan lese, et spørsmål. Ingen vedlegg som du mener eg hadde annet enn direktelinker til innleggene dine (Så da fikk du 3 klikk fra den etaten gitt) Normalt sett så hadde eg jo spurt vedkomne som mente noe annet om “Hvorfor?”, men både du og eg vet hva du hadde svart om eg spurte deg, ikkje det?

Dessuten var det jo liten nytte i linkene eg la ved i mailen min, for både du, eg og mange andre vet at du redigerte den teksten etter at du hadde dykket ned i “Kloakken” (<—Dine ord!) å funnet ut at et LOTTERI muligens ikkje var det smarteste….For tenkt du: Loven gjelder også for selvutnevnte konger 😉

 

 

 

Bare for at du ikkje selv skal spekulerer i hvilket svar eg fikk legger eg ved det første svaret, kommer det noe mer skal eg sørge for at du får innsyn. Husk det; Det var ikkje eg som løy var det vel? Eg sa hva eg hadde gjort, eg sto for det, men du løy gjorde du ikkje? Hvis du ikkje løy så bør du jo nesten sørge for den ansatte du snakket med på Lotteritilsynet får sparken, eller hva?

 

Ellers? Neeei….lite…eller jo! Vet du hva eg virkelig virkelig lurer på?
Hva har du som eg åpenlyst må være så jæ….misunnelig på?
Det lurer eg på…så en dag du eller en av dine lesere har tid….

 

 

 

Vibbedille.

16 kommentarer
  1. Godt skrevet nu er fansen i gang igjen med å forsvare han. Alle andre er bare misunnelige og ødelegger for han

  2. Full støtte til deg fra meg❤️ Jeg spurte også Lotteritilsynet om dette var lov, da han selv ikke ville svare på det spørsmålet.
   Med en så stor plattform som hans blogg har blitt, følger det med ett ansvar også…
   Fatter ikke at det gjør ham så godt å såre andre for å hevde seg selv 😪
   Det har blitt sånn at han kan si og gjøre hva han vil, for han har hele tiden nye følgere som hiver seg på og støtter ham- uten å kjenne hele historien. Kommentarene hagler, og kokkejævel kommer med ved og bensin og fyrer under…
   Du har ikke gjort noe galt❤️

  3. Jeg undres så til de grader hvorfor det publiseres et brev som viser at han har tråkket over, og i stedet for å bare beklage – så blir det fullt angrep…. Bare trist å se vedkommende klore etter andres rettmessige spørsmålstegn. Du får en god klem Vibeke, for din ryddige måte å søke avklaring. At noen får seg til å kalle det angiveri, DET faller på sin egen urimelighet. Når ble det feil å finne ut av ting ???? Sjokkert jeg, faktisk 👀.

  4. Jeg liker at du tør å stille spørsmål, og gjør det på en skikkelig og ryddig måte. Forsett med det!

   Klem fra Laila

  5. Å beskylde noen for å være misunnelig er en veldig vanlig «unnskyldning» for å dreie det negative fokuset over på den andre. Han har ved tidligere anledninger ytret at han aldri kommer til å slutte å «bekjempe mobbing» men han ser ikke hva han selv driver med. Eg forundrer meg til stadighet over hvor store «skylapper» han har og hvordan han behandler andre på en særdeles respektløs måte. Vis respekt og du oppnår respekt! Man skal ikke skylde på andre for egen dårlig oppførsel! Å si at egen dårlig oppførsel kun speiler en annens dårlige oppførsel er umodent og en stor ansvarsfraskrivelse!

  6. Og så vart det tyst. Her kledde du av kokken på en veldig ok måte. Her ble han svar skyldig, tenker jeg 🙂

  7. Så godt redegjort.
   Så har jeg lest og fulgt deg I mange mange år og kan ikke drømme om å lese noe annet. Du er så utrolig variert når det gjelder hobby. Jeg strikker, syr, hekler, farger garn og stoff og stor koser meg, joda har nok litt perler også liggende. Så jeg bare elsker den her bloggen.

   1. Så koselig å høre, spesielt at du også har noen perler liggende, eg syns du skal finne de frem og få gang – Eg lover at du ikkje kommer til å angre! (Ps: Sendte akkurat inn en liten bestilling på flere eg hehe) Har faktisk en del stoff liggende eg også, hadde store håp den gangen eg kjøpte meg en symaskin…!!! Har aldri skjønt meg på det maskineriet, men nå når eg skal til med å innrede et stort hobbyrom er i allefall tanken at maskinen skal stå fremme, så hvem vet? Kanskje,kanskje ikkje hehe

  8. Det sies at angrep er det beste forsvar, og kokken er stadig i kamp mot de som våger å si han imot på en redelig måte. Her traff fu (igjen) spikern på hodet. Synes tilbedelsen av han er skremmende. Du er redelig og tydelig, og ikke minst inspirerende – jeg har til og med kommet over min redsel for engelske strikkeoppskrifter😊

Siste innlegg