Enkel og Lekker Gave – 2 for 1

Designet av Laura Aylor

 

En smocked stitch herlig hals blir både en lekker og skikkelig god gave om du ønsker å gi den bort. Bruker du et godt garn blir den jo i tillegg god og varm. Dette er en hals som “sitter” godt uten å stramme og uten at den slenger rundt halsen. Har aldri sett vits i de halsene som bare “henger” der liksom? Er jo ikkje noe “juuus” i en sånn?? Eller, jo den ligger gjerne der til pynt da 🙂 Eg har strikket smocked stitch på andre ting og det er slettes ikkje vanskelig, lær deg teknikken og ta den med deg til dine egne ting. Ingen som “eier” den for å si det sånn.

 

 

Designet av Laura Aylor

 

Strikkefastheten er 18 masker så du kan jo begynne med å finne frem litt sånn halvtjukt garn og prøve deg frem. Vettu hva som er extra gøy? Laura Aylor har flere flotte halser og kjøpe du denne nye her får du en annen valgfri med på kjøpet! JuHuuu 2 for 1 er jo alltid gøy 🙂

 

 

BEREMEAL
Bildene over
En størrelse, men enkel å justere

 

 

 

* * * *

 

Da har eg egentlig rigget meg til for kwellen og skal bare fortsette å kose meg. Eneste eg har gjort i dag er å vasket en maskin med klær og hengt opp, litt greit nå før ei ny og ganske travel uke. Ellers har eg gitt uttrykk for at eg ønsker å slappe av så eg har både hørt på podcast og strikket —> Ladetid 🙂 Har også skriblet ned et innlegg om noe som i grunnen har irritert meg i flere år, men siden noe sa det høyt i går, fikk eg det altså ned på “papiret”. ( Du kan lese det HER) Nå skal eg se på litt sånn “Hoderistende” og litt sånn “PuteTv” en times tid før Farmen kl 20 🙂 (Du vet det programmet på TLC? “90 days to wedd” greiene?)

I morgen er det full rulle med uka og høydepunktet er nok allerede på onsdag når Dib skal prøve seg
på det Sorte belte!! Guuu det blir spennende! JuHuuu

 

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN KWELL

 

 

 

Go`klem fra ei spent Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg