Fluffy Bunny?? – Strikkeoppskrift

Designet av Mou Mou Friends

 

Du som har følgt denne bloggen noen år har tidvis blitt overøst med kosedyr i alle varianter, gudene skal vite hvor mange eg har strikket/heklet fra ungene begynte å bestille…! Eg syns det er kjempegøy å lage slike, spesielt liker eg å hekle de….Den beste designeren på hekla kosedyr er PAOLA NAVARRO 😀 Spesielt om du vil ha det litt gøy og muligens litt spesielt – For å si det sånn: Heklenåla vil bli utfordret, men hekkan det er gøy! Bare nevner det!

Anyway, tilbake til bunny, liker han, men gi meg en fluffy bunny og den kan få bo på puta mi ♥ Se på den da!?? Sååå søt! Den er strikket i Teddy garn, spesifikt DETTE som eg også fant billigst hos Garnius – klikk hjem 4 stk så kan du strikk deg en fluffy bunny på 1-2-3 🙂 Skal du ha en grå, brun…eller kanskje en rosa bunny? Eg klikket hjem 4 stk…sukk…Husk at kaniner har rykte på seg å formere seg kjapt! Som sagt så elsker eg kosedyr…Mmm…Har en nydelig Svanunge (<–Norsk Strikkeoppskrift) på lur også, den har eg vist før, men den er sååå søt!
Kanskje du har et barselbesøk i nærmeste fremtid? Vel, det er bare å sette i gang syns eg 🙂

 

 

 

 

Sånn! Da var det også gjort! Oppskriften kjøpt og printet ut! Ikkje noe skummelt, betalte med PayPal og fikk den tilsendt som Pdf 🙂 I norske penger ble det 57 kr, absolutt en fin pris for en detaljert og godt forklart oppskrift….
Da er det bare å vente på garnet da MoHaaa

 

 

 

 

Designet av Mou Mou Friends

 

Med det oppgitte garnet skal man kunen strikke hele greia på pinne 4, strikkefastheten er 18m/23 row –
Dvs det er mulighet for å strikke denne realtivt kjipp-kjapp 🙂

 

FLUFFY BUNNY TOY
Bildene over
33 cm

Skulle du trenge hjelp siden den er på engelsk finner
du oversettelser som du vil trenge HER!

 

 

 

* * * *

 

 

 

Da er det lørdag 25.mai og i dag skal eg trekke 1 vinner som får ganske bra med garn hjem i postkassa si.
Trekker litt senere så det er enda mulighet for å bli med HER INNE!

Ellers er det litt kjøigere her i vest om dagen, ja det er om 18 gr går inn under “Kjølig”? Sola er litt av og på så egentlig er det flott, nei…det er perfekt turvær! Teller litt på knappene om eg skal ut å gå…? Formen er ikkje helt på topp i dag, 3 døgn uten nok søvn gjør “noe” med meg…sukk…Vel vel, det er lenge lyst, altså dagen er lang så eg tenker at eg tur til havet i ettermiddag/kveld hadde vært ganske nice!

 

 

 

HA EN FLOTT DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

2 kommentarer
    1. Ariel har mange fluffy bunny, hun elsker dem, de ligger overalt. Litt morsomt da, av alle leker og kosedyr hun har fått så er det disse bunnyene hun absolutt skal ha, og dem er nesten like store som henne 🥰🐰

    2. Så søt. Har laget noen kosedyr opp gjennom årene, og dessverre skal noen lages i et “hersens” garn. Da går jeg lei og ordforådet er mangelfullt.
      Ble vist en bildekavalkade i helget av barnebarnet og det ble mang påminnelser. Oi…. den har jeg laget og den og den og…. Og de fleste av det hadde jeg glemt.

Siste innlegg