Fokus er viktig! -Strikkeoppskrift

Designet av Eeva Kesäkuu

 

Det er ganske fasinerende! Kun ved bruk av glattstrikk og riller kan du lage spennende mønster som kan få de fleste til å måpe! Trenger slettes ikkje være vanskelig, men resultatet blir som oftes veldig imponerende! “Kube” heter mønsteret og alt etter hvordan du ser på det kan du se en eller flere kuber,
flott dybdeeffekt som tvinger deg til å fokusere 🙂

 

 

 

Designet av Eeva Kesäkuu

 

Hvis du ønsker å strikke i samme garn som designeren kan du f.eks bruke Merino Ex Fine 🙂 Strukturstrikk blir veldig flott i et “rent” merinogarn, strukturen kommer veldig godt frem. Du kan jo velge garn etter hva type teppe du vil strikke. Til babyteppe er jo merinogarn veldig godt. Mykt og helt kløfritt til en liten kropp, eller kan du jo velge det garnet du ønsker. Men husk at jo mer “hår” garnet har, jo dårligere vil du kunne se
den kule effekten som mønstert gir 🙂

 

 

KUUTIO
Bildene over
Str? Baby, Barn eller Voksen
Strikk så stort som du trenger

 

 

 

* * * *

 

 

 

Etter at eg valset en runde på egen terrasse slo eg fra meg Gartneriet og mor mi sin hage i dag! Det var ganske så kaldt og det blåste godt! Ser på foreløpig værvarsel for i morgen at det skal regne enda mer da, men onsdag ser bra ut! Ja det må nesten bli på onsdag, for siden eg skal til frisøren på fredag må det bli handling på torsdag….og da var denne uka over! Helga ser jo strålende ut, men så er det noe med det at eg har ikkje fått hatt en skikkelig helg på ei stund…Vil ha ei helg hvor alt er på “G” og eg kan gjøre noe bare eg vil og har lyst til 🙂 Får nå sjå!

I dag benket eg meg igjen ved spisebordet, har brukt dagen til perling så får det bli strikking til kwells 🙂 Tanken er å fiffe opp mor mi sin hage litte granne, får sjå hva og hvor mye eg ender opp med. Selv om det er helligdag i dag fikk en “pling” i postapp`n i dag og en pakke eg venter på kommer vist nok allerede i morgen, eller på tirsdag!
Dvs eg må få gang på det eg strikker på 🙂 Blir spennende! Vel vel, eg skal legge litt perler
til før eg helt tar kwellen med strikkepinnene!

 

 

KOS DEG DU OGSÅ

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Har sett det mønstret benyttet till hekling. Flere som hadde heklet duker. Veldig flott altså. Er jo fint i strikking også ser jeg.

Siste innlegg