Gratis Strikkeoppskrift til det KULESTE skjørtet!

Designet av Lynne Sosnowski

 

Denne rompa vekker nok noen minner hos de fleste? *ler* Me husker nok alle tiden da et “prøvebilde” eller “Teknisk Problem” poppet opp på skjermen i beste sendetid? Et noen nostalgisk skjørt kan man si, men fy søren det var da stilig også! Dette må jo faktisk være det gøyeste skjørtet denne høsten 😀

 

 

 

Designet av Lynne Sosnowski

 

Orginalt er det strikket i Cascade220, det er på 100 m/ 50 gr noe som gir deg mange flotte muligheter fra garnhyllene. Velg deg et “fast” ullgarn, selv har eg faktisk strikket flere “stramme” skjørt i Safir – Like flotte ennå 🙂 Skjørtet får ekstrapoeng fra meg pga rillestrikken! Dette er virkelig et skjørt eg kunne tenkt meg!!
Legger det øverst på lista mi!

 

PLEASE DO NOT ADJUST YOUR SKIRT
Bildene over
Hoftevidde fra 89 cm til 160 cm
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

 

Ofte, i allefall noen ganger blir eg revet med av enkelt “tilbud” haha Som denne fruktskåla hos Sparelys! De fleste av oss vet f.eks at bananer og epler ikkje skal ligge i samme skål? Her er problemet løst! Eg klikket skåla kjapt hjem både til oss og Amira og de. Nå rett før helgen fikk eg den i hus….Problemet var bare at Ali kjøpte kun bananer på fredag….der med ble skåla “fremtung” – Han måtte fint på Rema også lørdag, noen epler og appelsiner gjort at det ble en balanse. Helt genialt syns eg, litt sprø, men likevel stilig!
Perfekt også til å henge opp druene 🙂

 

 

 

 

Da ble denne Søtnosen ferdig og fikk sin rettmessige plass på denne barnejakken 🙂 Etter de siste avsløringene fra Hobbryrommet ble det en god del spørsmål som: “Blir det slike bare i maskemarkører også??

 

 

Veeeel…..

 

….eg har nå startet et forsøk i det minste, men dette blir et virkelig dill pga av alle de gjenkjennbare detaljene…! *Optimist* For å si det sånn: Du vet hvor du finner meg i dag! Nå må eg bare finne meg en bra serie (Igjen! Akkurat ferdig med SWAT) som kan få meg gjennom den siste måneden før Strikkefestivalen.

Vettu?? I dag var det KUN 9 grader da eg sto opp! Var friskt i stua kan du si….Skyvedøra sto åpen hele natta(!!!) Nå er det nok på tide å holde den lukket om natta, kan bli en dyr vinter hvis ikkje haha Vel vel, får mekke meg noe mat, freshe meg opp litt på badet og bare parkere ræva på Hobbyrommet.

 

 

HA EN AVSLAPPET
SØNDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Kjempekult skjørt 😀 Jeg lurte på om jeg så riktig liksom, men det VAR det 😀 Ja, du bør holde døren igjen 🙂 Ikke slippe UT varme og strøm, og ikke slippe INN mus og rotter 😀

Siste innlegg