Jadda, da ble det jaggu meg brød også, helt uten mel og sukker 🙂 Prøvde meg på Havrerundstykker forrige uke, de ble bra – meget bra, men noen ganger er det mer praktisk med brød: Ostesmørbrød f.eks 🙂
Ser jo skikkelig godt ut og eg tenker eg MÅ lage meg et par ostesmørbrød til middag i dag! En dæsj dressing, masse tomater (fra stua of course) kvernet pepper og et par leiver med god ost ♥
På toppen har eg strødd havregryn og solsikkekjerner.
Obs obs: Dette er ikkje glutefritt, da må man bruke glutenfrie havregryn 🙂
Disse blir også gode til frokost/lunsj: Smør på pesto, ha et godt pålegg (Røkt kylling f.eks og en leive med Ridderost og topp det hele med en neve spirer) JAMMY! Tenker eg skjærer hele brødet i skiver,
pakker 2 og 2 skiver og legger i fryseren 🙂
Men nå skal eg bryne meg på disse! Ferdig stekte og klar for litt maling,
lakk og montering = festlige maskemarkører 🙂
KOS DEG VIDERE I DAG
Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok
Det brødet der skal testes og godt ut må komme meg mer mot lavkarbodiett igjen merke eg på kroppen.
Hei
Kan du vennligst dele oppskriften. Takk.