Hva kjøpte du på Strikkefestivalen?

 

Det skal eg love deg: Det var sinnsykt mye lekkert å kjøpe! MYE eg kunne tenkt meg, men….eg hadde bestemt meg for å ikkje kjøpe så mye som 1 meter med garn og det holdt eg! For eg vet akkurat hvordan det hadde blitt: “Eg kan lett gå bananas, hamstre med meg hjem….legger det i hylla og det blir det liggende!” Til slutt så ender det opp som garn eg selger til HALV PRIS! *ler*

Kun 1 år handlet eg garn som faktisk ble strikket opp og ble min peneste genser!! Ellers er mine kjøp på Strikkefestivaler endt i hyllene mine…Siste eg var på festival gikk en crazy på standen til Silverfox, men de var ikkje her i år…sukk…I år hadde eg der i mot mer enn nok å shoppe garn for, salget mitt gikk ganske så bra, men eg sparer til større ting så da bare snørte eg igjen *ler* Var kun en stand som fikk noen av mine lapper:

 

 

 

 

 

Kreftforening! Nå begynner eg å få en anseelig mengde “sløyfer”, likte ikkje årets sløyfe så veldig godt, men kjøpte heller fra tidligere år 🙂 Så da ble eg godt fornøyd med shoppinga likevel!

Har kommet meg hjem fra bursdag, så koselig! Herlige kaker og et flott og innholdsrikt ostebord ♥ Ble sånn salig mett ved bordet 🙂 Nå skal eg surre litt her på Hobbyrommet, eg var nødt for å vaske i dag også….Glitter over alt!!

 

 

KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer
    1. Enig med deg. Årets sløyfe var ikke noe for meg. Tok heller med meg et par kulepenner.
      Klem fra Liv

    2. Jeg har kjøpt årets sløyfe og synes den er nydelig.
      Har mange av de andre også.

Siste innlegg