I år blir det en DRØMMESOMMER!

Designet av Brome Fields

 

Det slår ikkje feil, nei nei, det skjer hvert eeeneste år! Sommeren er godt i gang, eg planter og styrer, ja eg virkelig koser meg på terrassen og det er da eg pleier å komme på det: Eg må strikke blomsterpotter!! Eller, ikkje selve potta da, men slike Cozy som på bildene her og hva skjer når eg pleier tenkte det? JOooo da, DA begynner det å REGNE! Slutt på sommeren! Men i år!! Woop Woop! Eg skal være forut min tid (?) Det er jo NÅ eg burde strikke de, ikkje sant? Ja sånn full fart, legge de bort for så å snike de frem når sola står høyest på himmelen! Tror nemligen det er best å overrumple sommeren litt. Me vet jo alle hvor typisk det er når det ER fint og flott vær?
Da planlegger me at nå skal me gjøre sånn og sånn for så å stå opp til pissevær dagen etter, men ikkje i år,
for i år blir det en tørr og flott sommer med masse sol og kun litt duskregn om natta 🙂

 

PLANT COZY – GARTER
Bildet over

 

 

 

 

 

Designet av Brome Fields

 

Cozy`ene på de øverste bildene her er strikket i tjukt bomullsgarn, eg ser jo for meg at et litt “hardt” tvinnet garn er det best med tanke på været. Bare sånn at ikkje cozy`n blir “slapsete”. Min første tanke var jo å bruke sånn “Spagetti”garn vettu, sånn man hekler/strikker gulvmatter av, det måtte jo vært noe? Ja eller, rett og slett HYSSING, ta en tur på Jernvaren du – Mye flott tau der skal eg si! Eg handle f.eks Bøtegarn den gangen eg hadde dilla på strikke og hekla handlenett. Klarer ALDRI å slite ut de vettu!
Du er da STØKK med de potten der da altså hehe

 

PLANT COZY- LATTICE

 

 

 

 

 

Designet av Spilly Jane

 

Slik som dette har eg drømt i om flere år! For det første så elsker eg jo faktisk terracottapotter, så ja, hvorfor ikkje dandere til en liten mexikansinspirert krok på terrassen, eller i hagestua? Skikkelig dekorativt! Disse er strikket i TYNT merinogarn, tenker at garn typ Wollmeise er supert her fordi garnet er litt hardt og da holder det seg bedre om du ikkje fikk reddet inn pottene i uværet hehe Hmmm høres ut som det kan bli en travel sommer si! haha “Ååå eg må skynte meg hjem å kle av blomsterpottene” *ler* Nei da, bruk garn som tåler en støyt så ordner det seg! Det lureste kan jo være å bare bruke det på potter som står under tak eller i en vinterhage, hagestue o.l
Fint er det i allefall!

 

PLANT COZIES

 

 

 

 

Designet av Yarnspirations Design Studio

 

Slike kunne eg tenkte meg vettu, ja, hengt de på husveggen med enten små fioler, Lubelia eller litt krydder og urt kanskje? Makramégarn er jo også fint å bruke og det tåler faktisk å henge ut i all slags vær, det kan du fint også både strikke og hekle med 🙂 Hadde eg hatt steder å henge makramé ville eg ha knytet noen til hengeplanter etc. Det er mange år siden eg gjorde det sist, men DET er faktisk veldig kjekt og ingen tror du er smårar om du gjør det, for makramé er absolutt litt IN igjen 🙂 Vel, da er det bare å begynne å forberede sommeren da?

 

HANGING PLANT TRIO
Gratis Oppskrift

 

 

 

* * * *

 

Ok, nå skal du høre: Eg glemte jo vettu å hente en pakke på posten i går? I går kwell når eg kjørte Dib på trening kjørte eg ned for å henten den. Posten her i Tananger er “Post i butikk” på bensinstasjonen som har åpen til kl 23. Veeel, ikkje NÅ LENGER!! De stengte for pokker kl 18!! SAY WHAT!? Hele bensinstasjonen OG posten, Stengt! Tydeligvis nutt fre 1.jan! Hmm blir bare dårliger og dårlige servicetilbud her på BYGDA gitt! Som eg har sagt før: De bygger ut slik at det skal flytte 10tusener av folk ut hit, men nei, trenger du “service” må du inn til byen…Jaja, det er service det! Hmm Så vel, da må eg ned på posten i dag også da. Like greit for eg må også på apoteket.
Fikk mail fra landslaglegen i går og det er en del “bedre-føre var” ting utøverne må ha med seg, ja som tape, isposer etc Begynte å bli litt skralt i utstyrsbagen til Dib så da tar eg en shoppetur….
på apoteket haha *spennende* <—ironi

Vel hjemme igjen skal eg prøve å utøve en fridag for meg selv! På med serie og frem med strikketøyet, skal bare…brette et stativ med klær først og evn sette på en ny maskin! Gudene skal vite at det er mye som må vaskes.
Må nesten prioritere det Dib evn skulle trenge til han reiser på fredag. Egentlig trenger han ikkje så mye så lenge draktene hans er rene og pene hehe

Anyway, opp og hopp (halte tror eg er mer beskrivende) men ut skal eg og greit å få det gjort med en gang 🙂

 

Men du du du??? Husk å STEMME på “Mamma på hjul” da!!! Det er SÅÅÅ viktig! Vivian fronter noen som er viktig for oss alle, som eg skrev HER i går er det ingen sutreblogg,
men hun skriver med humor og glimt i øyet midt i alvoret ♥

 

 

 

LAG DEG EN FLOTT DAG!

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg