Julestrikketøyet mitt er i boks! Vil du se?

 

Et av høydepunktene i Jula er jo selvfølgelig JuleStrikketøyet! Har alltid planlagt noe nytt som tas frem tidligst Lille Julaften, men som oftes på Julaften om morningen når den nye Julepysjen er på 🙂 Ja du vet, me går ALLE 4 rundt i nye pysjer fra Julaften og resten av jula! Ho Ho Ho

Men du? Ta en titt på bildet over da! Hvor heldig er vel ikkje eg?? Fikk nemligen en skikkelig koselig og digg pakke i posten av Bitta i dag ♥ Interessert i garnet? Da kan du evn sjekke det ut HER INNE om du er fristet.
Eg er fullstendig forelsket i fargen; “Bollebrun”

Hva eg skal strikke??

 

 

Foto: Wenche Magerøy/ Designet av Bitta Mikkelborg

 

Ahaa eg skal strikke disse lekre og skamtøffe vottene! JuHuuu og Ho Ho Ho

 

 

Foto: Wenche Magerøy/ Designet av Bitta Mikkelborg

 

Vottene er en del av dette lekre settet her! Er ikkje måte på vettu! Votter, lue og pannebånd! 🙂 Det er neimen ikkje rusk ser du. Kan ikkje unngå å nevne det, men nå håper eg alle dere som eg kjeftet litt på HER kan ta til dere denne luksusen!? Her får dere det akkurat som dere ønsker; Ei nydelig oppskrift bare til å kjøpe og printe ut hjemme hos deg selv 🙂 Ja, du må fortsatt kjøpe boka Sjal og Skjerf for å få tak i Stripa (<—skjerfet). Benytt anledningen nå og ønsk deg boka til jul og i mens kan du strikke settet over her. Smart, ikkje sant? Det som også er supert er at når du kjøper oppskrifta følger det med en kode slik at du får rabatt på orginalgarnet om du ønsker å strikke med det, lekkert ikkje sant?

Bare for å ikkje ha det usagt (burde vært unødvendig å si):
Respekter copyrighten og KJØP oppskrifta selv! Ikkje ta i mot en kopi og bli en tyv

 

 

 

STRIPA VINTERSETT
Bildene over
Medium Dame- og Herrestørrelse

 

 

* * * *

 

Ok, kom da i havn med denne dagen også! Kjørte Dib til trening og gikk rett i dusjen da eg kom tilbake så nå skal kwellen nytes! Ble ganske sløv av den varme dusjen for eg var så kaldt da eg kom hjem. En ting eg lurer på: Hva inni granskauen er det folk fyrer med om dagen?? Det stinker hor og helv…ute og det svir i nesen! Har aldri før egentlig lagt særlig merke til det, men det lukter vanvittig stramt! Det verste er jo når eg lufter på soverommet for det kommer jo inn! For meg er dette en “stank” som trigger hodet!

Jaja nå skal eg ta opp strikketøyet og nyte et bare timer med “Me-Time” 🙂
Men du? Har du planlagt Julestrikketøyet ditt forresten? Hva skal du strikke?

 

 

 

LAG DEG EN
SKJØNN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra ei Fornøyd Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. Hei tante

      Som deg, sitter jeg med Stripa. Både sjalboka, hvor jeg er ferdig med et par av skjerfene, og Stripe-settet. Venter bare sååå på garnet fra Bitta 🙂

      Takk for fin blogg <3

Siste innlegg