SKJERP DERE DAMER!

(Dårlig bildekvalitet fra 2015 fnis)

 

Vettu? Eg har i grunnen sittet å ristet på hodet i noen dager nå! For å si det på Stavangersk: “Eg é så øvejidde”

 

Må bare minner dere på noe veldig viktig først av alt:
Er dere egentlig klar over hva dere har fått servert på et sølvfat i flere år nå? Dere har fått servert den ene oppskriften finere enn den andre helt gratis i mange omganger, tenkt på ALLE de nydelige klutene me har fått HELT GRATIS!?!?! Inni mellom er det noen som koster litt, men en GURU av en fantastisk Strikkedesigner som Bitta er har jaggu gitt oss sååå mye i mange år nå og dette er TAKKEN!?? SKJERP DERE!

Ja, eg kan kjenner på frustrasjonen over å virkelig ha lyst å strikke noe og er tvunget til å vente litt, men HALLO!!?? Det er jo ikkje sånn at dere IKKJE skal få strikke den STRIPA! Dere må jo bare vente litt!
Er det så prekært at flere av dere ser dere nødt for å bli frekke? Eg er ganske sjokka egentlig
og eg troooor ikkje eg er alene om det.

At det skrives flere og flere innlegg om at “Det er på tide” å slippe STRIPA fri som en enkeloppskrift syns eg nå er veldig RESPEKTLØST! Bitta skriver Strikkebøker, mange har hun gitt ut til nå og det bør vises forståelse og respekt for at det som er i boka, ja det blir i boka! Lik det eller ikkje, men ikkje vært så UTAKKNEMLIG!
Alvorlig talt damer!?

 

 

 

Eg er ganske sikker på at du har noe annet å strikke på mens me venter på at et nytt opplag sklir inn i butikkene? Hvis ikkje syns eg det er på tide at du legger opp til en VENTE-PROSJEKT! Hva med dette FANTASTISKE Kalenderskjerfet fra 2014? (Skjerfet på bildene her) Det ligger under filer i Bitta si gruppe HER! Heeeele oppskrifta ligger der, 20 deilige deler og eg skal love deg at du får vanvittig mange herlige strikkestunder med dette på pinnen! Ja eg VET at det har ingenting med STRIPA å gjøre, men skjerf er skjerf,
det gjør nå samme nytten om det ikkje ser likt ut! Er det så nøye da?

Kan jo benytte anledningen til å svare alle de som den siste uka har sendt meg mail ang denne STRIPA: Nei, eg har IKKJE boka (Eg venter på lik linje med dere på nytt opplag) og NEI, selv om eg hadde hatt boka får du slettes ikkje kjøpe en kopi av bare den oppskrifta fordi du syns det er en Uting å kjøpe HELE boka for KUN et skjerf….
SORRY! Da fortjener du faktisk ikkje det skjerfet…

 

 


Hvis RESPEKT for både Bitta og ikkje minst jobben hun gjør hver eneste dag!
Det er pga ildsjeler som henne at me har MYE gøy på pinnene våre!

 

 

 

LAG DEG EI
FANTASTISK HELG!

 

 

 

 

Go`klem fra ei Vibbedille som venter Tålmodig 🙂

15 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg