Lag dine egne Merkelapper på 1-2-3

 

Har lenge grublet på at eg burde laget mine egne lapper til å pynte opp alt eg strikker med. Vel, som sagt så gjort 🙂 Om strikkeplagget skulle trenge en vaskeanvisning syr eg bare det i nakken, det skjer jo egentlig bare på det eg gir bort. Er ikkje vanskelig å lage egne lapper, litt dill, men når resultatet blir fint er det heeelt greit!

 

 

 

Eneste kravet eg hadde for meg selv var at lappene måtte være av skinn så derfor gikk turen i dag ut til Stoff&Stil . Der har de jaggu meg ALT! Ikkje minst var det på flott og koselig service! Vel hjemme igjen fant eg frem den siste genseren eg strikket + et sjal fra i fjor som eg ville ha lapper på 🙂 Naglene som er på bildet kjøpte eg på eBay, syns det er noe finere enn bare å sy lappen på. Superenkelt å bruke! Bare stikk hull gjennom begge lagene av lappen du har klippet ut og trykk den ene delen av naglen gjennom og sett på bakstykket 🙂

Naglene finner du HER, de koster seriøst ingenting! Det tok ca 3 uker før eg fikk det, men det gikk fint.

 

 

 

Eg kjøpte 2 semske og 1 skinn (Imitert), kjøpte kun 25 cm av hver siden alle 3 er jo 140 cm i bredden. Blir masse lapper av det! Planen er å bare klippe til en lapp hver gang et prosjekt er ferdig 🙂 Skal prøve meg frem til hvilket symbol eg vil bruke på lappene og hvordan eg evn skal sette de på lappene,
i dag ble det kun et smil og da brukte eg disse….

 

 

 

….malingtysjene. De holder veldig godt og sklir ikkje ut, men tanker er å gjerne sy et eller annet smått på den enkelte lapp, men dog det samme hver gang. Det skal liksom være min lapp.

 

Så, dette har eg dillet med i dag 🙂 Utenom det har det vært veldig travelt på nett generelt for min del! Du har nok fått med deg Dette Innlegget fra i formiddag og det ble til tider ganske hett. Men husk, før du skriv en kommentar, det er ikkje EG som har gjort noe galt. Ei heller er det min jobb å lære opp sjefene i Garnbutikker om rett og galt. Dette er noe alle som driver garnbutikker vet, det finnes liksom ingen unnskyldninger vil eg påstå. De vet bedre. Det er mange andre måter man kan velge å være snill på, men man snylter ikkje på noen sin strikkebok, ferdig snakka! Å beskylde meg for å ha hengt ut en garnbutikk velger eg å ikkje høre på, fordi: Alt av butikken er anonymisert + at butikken la det selv ut på Facebook og det var under det innlegget eg kommenterte. Det er den samtalen som er har lagt ut, det er ingen privat samtale. Sett fra mitt ståsted så er alt gjort riktig slik man skal gjøre det. Det som har kommer frem etter at eg postet innlegget i formiddag er at flere kan fortelle om garnbutikker som kjøper inn masse strikkebøker for så å selge kopier av den og de oppskriftene en kunde vil ha. Dette er ingen nyhet for meg, dette skjer også i nettbutikker!! Dette er nå ikkje veien å gå om man vil drive en GOD butikk! Ser du tilfeller av dette; Rapporter det inn, ta bilder, man kan evn sende mail til garnprodusenten eller designeren av bøkene det gjelder. Det er ikkje lov og det er noen sin lønn vedkomne stjeler!

Det er så mye mer enn BARE en kopi!

Uansett, nå er det helg og det er strikking på planen her. Har fått litt taco i magen
og 1 av 2 barn har kommet seg hjem så nå blir det straks kos i stua 🙂

 

 

 

LAG DEG EN FLOTT
FREDAGS KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra ei Helgeklar Vibbedille 🙂

5 kommentarer

Siste innlegg