Lekker Sommerkjole – Norsk Strikkeoppskrift

Designet av Yndestrikk Design

 

Eg har så lenge eg kan huske vært glad i kjoler, tunika, skjørt og topper som eg kan bruke en jeansjakke til, eg har også de siste 2 somrene vært på “jakt” etter den perfekte jeansjakken…I år bare MÅ eg gjøre noe mer enn å jakte! Eg MÅ ha en slik og den vil eg skal være litt slitt og kul. Da er det bare å slenge på seg en enkel kjole og eg er “gudd tu go”! Kjolen på bildet er strikket i silkegarn, da kan eg nesten love at kjolen ikkje vil sige noe særlig, men eg er ennå der at eg har lyst på noe i Lingarn 🙂 Eg må snart ta å “rydde plass” til et Linprosjekt 🙂

 

 

Designet av Yndestrikk Design

 

Selv om denne kjolen er veldig lekker i mønsteret er den også akkurat passe røff syns eg. Mye kommer jo an på hvilket garn du bruker og hvilket uttrykk den gir. Uansett hva garn du måtte velge vil eg anbefale et garn med “hold” i! Det er mye arbeid med en kjole så ikkje la det bli en som etter 2 vask og litt bruk blir fotsi!!

 

 

GARNTOPIA-SOMMERKJOLE
Bildene over
Fra 101 cm til 137 cm i overvidde
Norsk Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

AKKURAT som eg visste så ble det et ameras og et ork å kravle seg ut av senga i dag! JISES noe så stivt og stølt! haha Sånn er det hvert år, ja inni mellom ellers også *ler* Men det å stå å plante, løfte og gjøre bevegelse i feil rekkefølge etc resulterer alltid i en dagen der på hvor eg vagger som ei and og bare siger rundt. Men? Det er jo så verdt det!! Vanligvis når eg er slik som dette er det jo fordi eg har plantet ferdig terrassen vår, nå er det fordi eg tok alt hos mor mi i går og eg har vår egen igjen haaa-haaa-haaa! Trooor ikkje det blir å plante hos oss i dag! Kan jo være at eg blir bedre når eg begynner å svinge meg, men en lørdag som hviledag er jo heller ikkje dumt. Om ca 1 t skal eg kjøre Dib ned til mor mi for han skal rydde i hagen hennes og spa opp litt pusker/rosetrær og luke.
Eg skal peke og fortelle slik at mor mi og han ikkje skal gå for mye opp i hverandre 🙂

Tja, ellers? Veeel, eg har nogen perlerier som skal strykes og henges opp! Det er faktisk litt spent på MoHaaa Senere skal Amira igjen briljere på kjøkkenet å lage Pizza a`la Amira Speciale ♥ Alt i alt, stiv eller ei så tror eg nok at denne dagen også blir ganske bra 🙂 Kos deg du også!

 

 

TA VARE PÅ DEG SELV!

 

 

 

 

Go`klem fra ei stiv og støl Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Bra innsats med plantingen hos mor – koselig 😊 Du burde nok ta en hviledag eller to med planting hjemme. Strikket flere topper og gensere i lingarn klar til sommeren i fjor. Elsker lin, men erfaringen fra kjøpeplagg i lin, er jo at det utvider seg ganske mye, i tillegg til at det blir fryktelig krøllete og lager bretter og striper hvis man f.eks sitter en stund.. Samme med toppene og genserne som jeg strikket. Kommer ikke til å strikke mer i lin dersom det ikke er blandet inn silke eller syntetisk. Tok opp igjen og strikket alle vrangborder på nytt med mye tynnere pinne for at ikke plagget skulle henge som ei lefse når en blir varm og svett, eller det er fuktighet i luften. Det hjalp litt, men ikke nok til at jeg faktisk kommer til å bruke plaggene noe mer. Ha en god dag.

Siste innlegg