Liker du å trylle med heklenåla??

 

Designet av Natalia Erkhova

 

Glad i blomster og griner når de dør? Da er dette noe for deg, ja og så er det et stort + om du liker tynne heklenåler med tilhørende garn, extra bra om du i tillegg elsker dill…(..og dall, altså!)?? Dette er kunstverk, en skikkelig tålmodighetsprøve er det også, men fy søren så fine og ikkje minst naturtro de er! Gerbra kan være greit å ha ferdig heklet, eg liker godt den blomsten til å ha i tynne vaser, men de henger så fort syns eg? Kanskje en hekle variant med ståtråd i stilken er tingen?

 

GERBERA
Bildet over

 

 

 

 

Designet av Natalia Erkhova

 

POPPY FLOWER

 

 

 

 

Designet av Natalia Erkhova

 

Dette er noe eg fint kunne heklet å brukt som høstpynt!

 

REALISTIC PUMPKIN

 

 

 

 

Designet av Natalia Erkhova

 

Åååå F L U E S O P P ! Er så fint utover høst og ikkje minst til jul!

 

FLY AGARIC MUSHROOMS

 

 

 

 

Designet av Natalia Erkhova

 

Disse er rett og slett fantastiske! Skikkelig flotte! Ja eg vet det er rotter, men ei rotte er jo heller egentlig ikkje stygg!?? Det er vel egentlig ofte myten om rotta som skremmer? Nei, eg vil ikkje bli blitt av ei kloakkrotte, men ei søt rotte “fra butikken” kunne eg hatt 🙂 Eg kjenner flere som kunne blitt skremt livskiten or av disse 2 her ⇑

 

REALISTIC RAT

 

 

 

* * * *

 

 

 

Ikkje sant, handledag og greier – eg våknet halv 11!! Alarmen durte kl 9, men eg skrudde den av og skulle egenltig bare snu meg….så husker eg ikkje mer! Eg liker ikkje så sove så lenge og eg tviler sterkt på at ryggen min blir bedre av å ligge i senga, tror tvert i mot at det er senga som er en del av problemet!

Vel vel, eg må bare “knekke” den til i stilling og få fart på dagen snart! Har jo egentlig planer om en tur innom Ikea, men får se når eg kommer meg avgårde. I følge postapp`n kommer det en herlig pakke i posten i dag: G L I T T E R ! Woop Woop! Eg forbereder meg til den nye boka til Anja Takacs som kommer i oktober (Forøvrig ALT for lenge å vente!!!) Har fått sett sneak peek og det er både havfruer, fisker, koraller etc og ALT kan man bruke glitter på!! O`la la!

Kom meg litt sent i seng i natt (Sånn ca halv 3!) for eg ble sittende for å teste ut monteringen på disse kattene, ble IKKJE fornøyd og fant ut at dusker kunne vært passende!! Hmm søkte litt på nett, fant i grunnen ikkje de fargene eg så for meg, så da havnet eg jo på Wish da vettu og DER fant eg slike eg ville ha…
Nå er det bare å starte ventefoten…”

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg