Nettopp begynt å strikke? – Da er disse supre! Gratis oppskrift

Designet av Purl Soho

 

Noe det aldri er manko på er spørsmål om enkle oppskrifter for en fersk, eller veldig ung strikker. Ei heller mangler det på forespørslet av enkle engelske strikkeoppskrifter. Det ønsket kommer fra de som virkelig ønsker å komme inn i den enorme “verden” av engelske oppskrifter som finnes. Det KAN være ganske overveldende å begi seg
i kast på en helt ordinær strikkeoppskrift på engelsk, slettes ikkje fordi den nødvendigvis er så vanskelige, men den kan fort blir veldig lang (omfattende?). En engelsk oppskrift på en genser f.eks uten de store utfordringene kan fort komme opp i 10-12 sider, det kan jo virkelig ta motet fra de fleste, om ikkje annet en nybegynner. MEN! Hvis du tillater deg å lese gjennom og samtidig visualisere at du strikker vil du innse at dette slettes ikkje er vanskelig. Grunnen for lengden i oppskrifta er fordi alt forklares veldig godt og det er også som oftes en del flere underveisbilder. Man må ikkje mistet motet før man har startet bare fordi man tror det er vanskelig.

Fant denne oppskriften her inne hos Purl Soho, ja den er engelsk, men også superenkel. Det som eg syns er gøy med slike enkle prosjekt er at du kan “designe” det som du vil! Ensfarget? Stripete? Prikkene?
Slenge inn ei selburose eller 3? Ikkje sant…!

 

 

 

Designet av Purl Soho

 

Forhold deg som vanlig til strikkefastheten om det er viktig for deg
og ellers kose deg med det du måtte komme opp med av farger og mønster.

 

STRIPED + COLORBLOCK HAND WARMERS
Bildene over
Str S og L
Gratis strikkeoppskrift

 

 

* * * *

 

 

Nok en kjølig og våt dag her i vest ute ved havet. 2 grader og regn er ikkje i min favorittkategori kan man trygt si! Hvis det nå skulle komme seg ned til 0?? O`la la, da kan det fort bli huskestue på veiene, akkurat som det var ute på Sandnes/Hommersåk i går! Såpeglatte veier hvor både buss og lastebil veltet og lå på tvers.

Sto opp tidlig i dag, og om ikkje så lenge skal me ta en liten ukehandel. Men først av alt må me testes! Ja sånn har det blitt i de fleste(?) hjem om dagen, enn så lenge er eg negativ og satser på at eg får fortsette med det.

Har du planer for helgen?
Det har eg! Skal prøve å Kose meg eg!

 

 

HA EN FORTREFFELIG
FREDAG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Hei. Tusen takk for fin oppskrift. Denne skal eg ta med på skolen og la dei som vil ha en utfordring prøve seg på. Fint å teste engelsk på denne måten og. Fint at du kjem med slikt… Alltid liyten tid til å finne slike ssjølv. Tusen takk ❤️

Siste innlegg