SNART SOMMER!

 

Ja det er sant! Hvis du nå kikker ut på den meter`n med snø du har i hagen, rister på hodet og tenket at; “Vibbedille ER gal ass!” Så nei, eg er ikkje gal, i hobbyverden starter alle årstider 6 mnd før-minst *ler* Når du om noen måneder sitter i hagen å svetter under parasollen så har eg startet på jula. Sånn er det vettu 🙂

Endelig fikk eg det for meg i dag, eg var innom tanken i fjor, men da fikk eg i hus en annen type skinnreimer. I år måtte eg få tak i de eg kan lage slike armbånd/fotlenker eg har bilder av i hodet! Som vanlig sjekket eg på nett FØR eg kjørte ut hvor de hadde dette, og de som kom rimeligst ut var Stoff&Stil, så da startet eg der. Nøyde meg med kun å kjøpe skinnsnorer der, så mye annet verken hadde de eller visste hva var(!?!). Turen gikk så ut til Kreaktiv. Der er det sånn hvis eg spør en av de ansatte om HVA og HVORDAN så blir eg overøst med tips og info – DET elsker eg! Da ble det shopping også! Men så er det jo sånn da at man kan ikkje kjøpe alt med en gang, og en av grunnene er jo fordi eg ikkje aner HVA eg liker, så her skal eg prøve meg frem. Har allerede fått en haug med linker fra Mocina for hun jobber også mye med skinn. Godt å ha noen å “kaste ball med”-
Slike venner liker eg

Noe eg har opplevd i denne Hobbyverden når du spør noen om hvodan et eller annet kan lages, så er det: “Naaaj, eg vet ikkje helt” -Akkurat som de sitter med korta til brystet og beskytter en statshemmelighet.
Gode tips og råd SKAL deles hehe (Min mening da)

 

 

Vel…da sitter eg her da vettu og klør meg i hue! Hvor skal eg nå starte...

 

Noe nytt, og en del hadde eg allerede i stæsjet mitt

 

 

 

Perler av bein kan jo bli spennende!

 

 

 

Skinnsnorene var i 2 tykkelser: 1mm og 2mm i 3 farger.

 

 

 

Små skjell kjøpte eg i fjor, kanskje eg kan bruke de nå?

 

 

 

Tja, det var jo egentlig nå eg skulle hatt den der hytta eg savner av og til. Bare skuffet alt inn i bilen og komt seg til fjells eller noe et par uker 😀 Det hadde vært noe det!

Det er i grunnen dette stadiet som er kjekkest på mange måter: Prøve og feile før det sitter! Har noen linker eg skal sjekke og en del YouTube filmer eg skal se, bare for å se hva og hvordan. Må også sjekke/prøve om eg husker doble båtmannsknuter + eg vil lære meg å knyte en apehånd igjen! Sistnevnte er utrolig fint!

 

Men ok, det er langt på kwell så me får skravles i morgen, eg har en BobleTea å nyte!

 

 

KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

Siste innlegg