Nydelig novemberdag i godt selskap

 

 

I dag var det skikkelig digg å gå tur! Har vært noe uggen hele helga og har i grunnen bare slengt rundt her på Hobbyrommet….Gikk nemlig tom for Paracet på fredag, glemte å hente på apoteket og tenkte at DET går nok helt fint…Tenkte ikke på det før i går kwell at det kunne være grunnen til denne uggenheten…Eg tar nemlig Paracet 3 g pr dag for at medisinen eg tar skal funke bedre…+ at eg også blir tung i hodet av medisinen eg tar…Før eg kjørte for å levere bilen i morges kjøpte eg Paracet og da Ine og eg parkerte ved Hellestø var hode og kropp samkjørte, igjen! Så ja, den Paracet`n må eg altså ikke droppe hehe Før kl 10 var me langt bort over Hellestøstranda, heeelt nydelig….Skjønner ikke denne evinnelige klaginga hver dag over vær og årstid, den blir egentlig litt sånn som man vil selv, tenker eg? Kaldt ute?
Kle på deg, ganske enkelt!

 

 

 

 

 

Luften og havet om vinteren er så klar og frisk.

 

 

 

 

Litt dårlig bilde her, men fugler står aldri helt i ro! De hoppet foran oss et stykke og virkelig ikke nevneverdig redde. Har aldri sett slike før?? Måte sjekke bilde på Google og fikk “Vinterspurv” til svar?
Nydelig var de nå i allefall 😀

 

 

 

 

Me gikk fra P-Plassen på Hellestø og bort til der Seleelva kommer ut i havet,
strengt tatt er det jo Figgjoelva som kommer ut her.

 

 

 

Var virkelig en flott og herlig tur, og som vanlig var det flere verdensproblem som ble løst!
Etter turen hadde me det om enda kjekkere! Det kan du lese om HER INNE!

 

 

 

 

Hadde me hatt 2 biler i dag hadde me gått siste strekket til Ogna, men nå er planen å få gått det førstkommende fredag – Vær og vind bestemmer det tenker eg, bare fordi det hadde vært kjekt
å ta fine bilder når me går i mål 🙂

Vet ikke om eg tør si det haha Men nå har eg montert opp juletreet! KUN fordi eg skal få alle pakkene ut fra Hobbyrommet så det er ikke pyntet ennå! Hva som skjer i morgen har eg der i mot ingen kontroll over MoHaaa

 

 

 

HA EN GOD KWELL OG SOV GODT

 

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

1 kommentar
    1. Ja pillemixen må man passe på å ha tilgjengelig. Godt det bedret seg så du fikk en god dose tur. Og jammen har du vært flittig på andre felt også i dag.
      ønsker deg en fin kveld og god natt.
      Klem fra Liv

Siste innlegg