– O B L I G A T O R I S K –

Designet av Raffaella Tassoni

 

Hører rykter om snø (Kaos?!?) på Østlandet og DA er det helt innafor å hekle jul! Grytekluter er aldri feil uansett årstid, men med tanke på hvor mange brett med småkaker som skal inn og ut av ovnen trengs det mange! Eg føler likevel at uansett hvor mange eg har stiger panikken når eg har åpnet ovnsdøra og må skynte meg! Ha en gryteklut hengende på en hver knagg i hele desember for å være på den sikre siden, ellers er det jo veldig koselige gaver å gi. Med tanke på hvor mye de fleste har av det meste så er det jo litt greit å hekle de julete,
da kan de pakkes ned etter jul.

 

REINDEER POTHOLDER

GINGERBREAD MAN POTHOLDER
Bildet over
15,5 cm i dia

 

Ta å rask sammen det du måtte ha av bomullsgarn, hekler du en runding som base (Akkurat som de over her) kan du jo dekorerer den slik du selv ønsker, kanskje du kommer opp med et nytt juledesign?
Hent frem barnet i deg og la det stå til 😀

 

 

 

 

Designet av Raffaella Tassoni

 

Stiligste Grannylappene ever – i allefall når det gjelder jul! Kanskje du holder på med et lappeteppe som trenger en Julenisse? Trenger ikkje så mange av disse pr teppe før det blir helt perfekt.

 

GNOME GRANNY SQUARE
14 cm

 

 

 

 

 

Designet av Raffaella Tassoni

 

Se her vettu! Dette kan brukes som “Prikken over I`en” på et hvilket som helst teppe, pute etc. Dekorativt! Alltid greit å plukke med seg teknikker som dette, du vet aldri når det trengs. Gratis er den også 😀 Det liker me!

 

LITTLE STARS BORDER
Gratis oppskrift

 

 

* * * *

 

 

Merket at det ikkje har vært like kaldt i natt! Surra meg nok litt for mye inn i dynene i natt for jaggu var eg varm når eg våknet! Stor forskjell på 2 og 12 grader! I dag er planen å ikkje styre for mye, utenom det eg holdt på med i går gikk det også i rydding og vasking av klær. I dag skal eg bare fikse litt før eg stuper i dusjen og inntar Hobbyrommet. Eg tenker nå at eg vil surre litt med skulpturen min, men det er ikkje godt å si hva som skjer når eg endelig lander inne på rommet mitt…Anyway, eg la ut en Give Away her på bloggen i går kwell, du finner den HER INNE om det kan friste. Den består av en god del garn (2 typer) + mye annet deilig dill.

WRÆL! Det nærmer seg Strikkefestivalen i Stavanger, men eg trodde det var neste helg!
JuHuu det er jo NÅ til helga!! Skal du dit?

 

 

LAG DEN DEG FIN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer

Siste innlegg