Oversized og Helt herlig! – Norsk Strikkeoppskrift

Designet av Maja Kløvdal

 

Altså….Nå har denne fantastiske go`biten ligget øverst på kontrollpanelet til bloggen ei ukes tid…Har sett på den hver dag, men ville liksom ikkje helt vedkjenne meg den, for dette er en sånn MÅ-HA Genser for meg! Skikkelig digg, deilig og knallstilig! Gjør det jo slettes ikkje bedre at eg falt akkurat like mye for fargene…! Sukk!

 

 

 

Designet av Maja Kløvdal

 

Hele genseren er glattstrikk, noe fra retten og noe fra vrangen, så det er ikkje heeelt ekte rillestrikk *fniser* Gjør ingenting for eg liker det uansett! Legger denne nå helt i toppen på lista over genseren eg bare må ha…A-Shaped genser som ganske enkelt kan bli litt lengre også; Volá og du har den en flott tunika! Jadda jadda…*Problematisk*

 

REVERSE LOOP
Bildene over
Overvidde fra 126 cm til 157 cm
Oversized
Norsk strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

 

Det er mye eg har lyst å strikke, men pr NU er det bare perler som svirrer hos meg. Vil tro at etter neste lørdag vil det bli mer rom for strikking. Har et deilig, deilig garn liggende her som eg fikk før jul….Det skulle blir en sommergenser, jammen godt at sommeren ikkje er til stede ennå *ler* Hører rykter om den kommer neste uke!? 25 gr nevnes, det lover jo om ikkje annet godt for Tananger Dagene. Jo finere være, jo flere folk 🙂

 

 

 

 

Som nevnt, Hama Mini ER smått! Det er neste som eg må snu meg vekk når eg skal puste haha Ahaaa men det blir så fint når det er smått 🙂 I dag har eg fått pakket absolutt alle Blomsterpinnene og i natt fikk eg laget til og fått ferdig alt dillet! Det ble bra!

Ikkje bare det, men atter en gang er eg helt hektet på “House” – Den serien ass, åååå eg elsker den! Så nå skal eg bare fortsette her med pinsetten, perle, stryke, lime OG pakke! Fikk i hus 2 halvstore Store Boxer i dag så nå kan eg begynne å pakke ting helt bort/ned. Det er ganske kaotisk her på Hobbyrommet om dagen så det skal være greit å få bort alt som skal ut!

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg