På jakt etter det perfekte teppe??

Designet av Danielle Chalson

 

Tepper….det er nok en av mine aller største svakheter når det kommer til strikking ♥ Eg har strikket mange og eg har også mange som ligger uferdige rundt omkring! Rekorden min, om man kan kalle det det er når eg strikker 2 av DETTE i 2013! 2 av våre nieser skulle gifte seg og de fikk hvert sitt til bryllupet. Utrolig kjekt teppe og absolutt noen flotte gaver. Teppene eg har funnet her i samme “gate” vil eg si, like flotte (om ikkje flottere), men også tepper som kommer til å gi mye glede til deg som strikker det.

 

 

 

Designet av Danielle Chalson

 

Nå er jo ikkje disse teppene store pledd som det eg strikket, men det er det minste problemet 🙂
Et mønster med så tydelig rapporter forstørrer du rimelig greit, dessuten er det også fint
å bare slenge et teppe i denne størrelsen på enden av sofaen.

 

SUMMERSWEET BLANKET
Str 131 cm X 129 cm

 

 

 

 

 

Designet av Danielle Chalson

 

Selv om du velger å strikke teppet stort er det overkommelig på pinne nr 5 🙂 Selve mønsteret på begge disse teppene ser ut for en drøm å strikke! Eg VET at eg har lyst på et teppe eller 2 i sofaen her, helst før vinteren,
men eg vet også at eg har et Perfekt Teppe på garnrommet som har reservert den plassen –
må bare strikkes ferdig først…

 

OLIVER`s BLANKET
Bildet over
Str 129 cm X 127 cm

 

 

* * * *

 

 

 

Mandag og det halvsure været fortsetter! Eller, det er 17 grader akkurat nå da, men det blåser + det er meldt regn
i flere runder ut over dager = 0 kletørk ute! Mulig Dib og eg tar oss en kjøretur i dag, han har planer om en Ikeatur så da går vel turen ut dit 🙂 Eg har der i mot et “Monster”perleri liggende på spisebordet og der skal eg jo ha noen tusen perler på plass og da passet det jo flott at denne poppet opp i postApp`n i helga:

 

 

 

 

Elsker når det kommer pakker av denne typen!! JuHuuu Det betyr bare masse kos, kos og atter kos + at denne gangen er det slettes ikkje bare perler!! Mistenker at pakken er STOR og eg er veldig spent på fargene av det som kommer for det var søren ikkje bare bare å velge de! Ja det blir nesten som å spille lotto! Enten så klaffer det eller så går det rett….vest? Det er litt vesentlig at fargene skal passe i det rommet det ferdige prosjektet skal være så hva eg gjør om det er skivebom vet eg ikkje helt…Den tid den sorg sier eg bare!

Jaja, det er bare å få fart på dagen tenker eg!

 

 

 

LAG DEG EN SUVEREN
MANDAG!

 

 

 

Go`klem fra en optimistisk Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Så flotte tepper! 😃 Likte særlig godt det øverste!
      Umaro har jeg også strikket flere av. Fire i «voksen» størrelse og ett i babystørrelse. Det sier sitt når jeg har strikka det samme teppet fem ganger, det er et utrolig fint mønster!

    2. Nydelige tepper, men jeg foretrekker og å hekle tepper framfor å strikke. Ville aldri ha blitt ferdig. Men i dag fikk jeg pakke i fra Strikkemekka, sommertopp til meg selv og jeg er nybegynner. Mønster ser greit ut og den får jeg nok til.

      Nyt kvelden.

Siste innlegg