Paradise Hotel OKKUPERER Topplista!

 

Det er veldig sjeldent at eg gidder henge meg opp i hvem som ligger helt i toppsjiktet på Topplista og har i grunnen vært kjempefornøyd (stolt!?) av å ha ligget blant de 20 beste (noe eg nå har gjort i over 1 år nå), eg skriver jo tross alt “bare” en strikkeblogg! MEN JA!!! Eg reagerer når det PLUTSELIG deiser inn en hel gjeng med Paradis Hotel deltagere og setter seg galant godt til rette i Toppen! Det resulterer jo både i at eg og andre ramler hardt og brutalt nedover lista. Det som forundrer meg er at innleggene til disse “nye” er jo så “matfattige” at det stort sett grenser til hinsides og av den grunn skjønner eg ikkje at de fyker til toppen??

Mulig eg nå høres ut som ei middelaldrende sutrekjerring, kanskje eg er det? Om eg er sjalu? Nei, her trengs det ikkje å viftes med det kortet foran nesa min 🙂 Eg mener, eg er jo 48, fortsatt 25 i hodet og hjertet, men eg er absolutt stødig på meg selv. Men helt ærlig syns eg det er for enkelt; Kle av deg, drikk deg full, ha sex på Tv, oppfør deg sjokkerende og rett og slett gi faen så havner du på toppen og sponsorene kaster monitas etter deg! ALVORLIG TALT! Dette er da slettes ikkje forbilder man ønsker unger fra 10 års alderen skal se opp til? Seriøst?

Det er jo i grunnen ikkje rart egentlig at folk flest himler med øynene når man sier at man skriver blogg! Det blir jo assosiert med lettkledde mennesker, clickbait og egentlig bare en skikkelig useriøs lapskaus!
Blir jo bare verre og verre må eg si.

 

Eg kan vel UMULIG være alene som reagerer på dette??

 

Tror bare eg strikker litt til eg og venter på at folk generelt skal komme til sans og samling.

 

 

 

HA EN FORTSATT
FLOTT DAG!

 

 

 

 

Go`klem fra ei MATT Vibbedille 🙂

8 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg