Perlestrikk, eller strikke med perler??

Reklame | Rito Garn & Hobby

 

At eg fikk i hus mange kilo med perler var jo veldig beleielig i forhold til situasjonen me alle befinner oss
i og jammen koser eg meg! Dagen i dag er intet unntak. Selv om det er mye som kan perles sitter eg hele
tiden å leker med tanken på å heller strikke det eg perler!?

Du har sikkert en gang funnet et fint Korsstingmønster og prøvd å strikket det? Det gikk sikkert ikkje så bra, eller? Eg fant fort ut at skulle det se like bra ut som på broderiet måtte alle korssting strikkes 2 ganger i høyden.
Ble fort dill og styr av det, men når det kommer til Hama Midi Perler kan du bare
strikke det akkurat som det er uten å tenke 🙂

 

 

 

 

Så ja, da surrer det i topplokket vettu! For nå tenker eg jo at disse søøøte kyllingene fint kan strikkes på f.eks grytekluter, vaskefiller, håndklær o.l som kan henges på kjøkkenet. Ja så får du en fin “pakke” med diverse som kan style opp kjøkkenet til påske 🙂 Intarsia er en flott teknikk om du også har lyst å teste det ut 🙂

Kyllingene eg har perler her er Gratis og du finner de i Anja Takacs sin blogg HER INNE 🙂
+ vanvittig mye annet kjekt!

 

 

Før eg helt slenger noen kyllinger på pinnene må eg sy…Jaaa…eg har noen…

 

 

 

 

“føtter” som skal sys til kroppene! De blir såå skjønne ♥ Eg har jo perlet en hel haug så dette blir vel det eg kommer til å holde på med utover kwellen…Eller…eg har også en vrangbord å strikke ferdig! Skulle jo tror at når det var gang på vrangborden ville ting bli fort ferdig, men det var før perlene hadde sitt inntog! Eg har nemligen en plan med alle disse kyllingene, ja det er hvis det hele blir vellykket 🙂 Får vel bare finne frem nål og tråd eg da?

Lyst å komme deg ut på det koselig perlekjøret?
Da finner du alt du måtte trenge HER Inne hos Rito 🙂

 

 

 

 

Ali har bursdag i dag, og dette er hva han fikk *ler meg halvt ihjel*! Neida, eller jo! haha Dib fikset gave for meg i går så fra han og Amira (egentlig meg også da) fikk han en sånn One Blade Pro barbermaskin, men i dag vettu haha Eg hadde lovet Dib at me skulle kjøre en tur i dag og at han kunne får kjøre. (Lappen hans er satt på vente til…?? Hmm det blir nok til ETTER Corona! Skulle hatt oppkjøring neste mnd når han blir 18, men men enn så lenge får me kjøre på turer) Før me visste ordet av det var me litt på viddene og i nærheten av et gartneri 🙂
Gikk i grunnen inn å kikket for å kjøpe litt blomster, veeel….om…

 

 

 

…DENNE kvalifiserer som en blomst vet eg ikkje, men fytti den er jo KNALL STILIG!!! Eg falt knallhardt og måtte styre meg for det var noen som var enda større enn denne haha Hun på gartneriet mente me fikk mer glede av denne for da kan me jo “se” på at den blir voksen og stor! Diger, kan den bli! Det er en form for Sukkulent så veldig lett å ha med å gjøre. Den kan være ute, men ikkje når det er drittvært og kaldt. Den skal få stå inne til det er godt og varm ute 🙂 Dette blir spennende, men skulle absolutt hatt ei store krukke…Jaja…en annen dag!

Nå dufter det god middag! Ali slengte ei lammesteik i ovnen og sulten knager kan du si! Etter det blir det beina høyt sammen med synåla! Hva planer eg har får evn noen av disse kyllingene får du kanskje se i morgen?
Kan vært verdt å få med seg 🙂

 

 

LAG DEG EN FIN KWELL
OG KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra ei ivrig og positiv Vibbedille 🙂

1 kommentar

Siste innlegg