SELVFØLGELIG LUKTER DET RØYK AV STRIKKETØYET!

 

Ok, tenkte det kunne være godt å få en bekreftelse på akkurat dette problemet!? JA, røyker du når du strikker så STINKER strikketøyet etterpå, helt klart og ingen tvil what so ever. Sånn, nå er det sagt høyt fra en veldig LYKKELIG Ex-Røyker 🙂 Det har vært alt for mange heftige diskusjoner, ja og ikkje minst såre diskusjoner ang dette bla på salgsider av strikkeplagg. Kjøpere som har kjøpt noe på bestilling har fått det hjem og nesten besvimt av røykelukt når de har pakket opp plagget. Eg tviler ikkje!

 

Eg har aldri strikket og solgt noe selv så eg har ikkje havnet i den situasjonen, men eg kan jo fort fortelle en kjapp “historie”: For noen år siden da eg ble innlagt på SUS tok eg med meg strikkeveska for å ha noe å gjøre på. Husker eg satt i senga, tok opp veske og fant frem strikketøyet, men vettu?? Eg holdt seriøst på å spy av stanken!! Mitt eget strikketøy og på den tiden røykte eg også, men på et helt “sterilt” sykehusrom kunne eg virkelig kjenne eimen av strikketøyet mitt! Resultatet ble at eg bare måtte pakke det vekk og eg fikk noen til å kjøpe noe nytt garn som eg kunne ha på sykehuset. SÅ ja, det stinker…MEN, la meg fort komme med en et STORT men!!! Du kan få bort den røykelukta.

 

Eg har de siste 2 mnd holdt på å vasket meg gjennom min egen garderobe fordi eg nå ikkje klarer å ha på meg en jumper med røykelukt, ei heller pysjbukse, men etter vask så dufter det egentlig bare av skyllemiddelet. Selve ullgarderoben min lukter ikkje røyk, eg kjenner ingenting i allefall, men alle de plaggene ligger liksom inne i et rom innenfor et annet rom + at eg har masse Lavendelposer i hyllene, det gjelder også alt garnet mitt. Kan ikkje kjenne noe røykelukt der inne 🙂

 

En av grunnene til at eg buser ut med dette nå er fordi mine egne unger har fortalt meg sannheten (som eg egentlig har vist i alle år), ja at strikketøyet stinker, derfor har de ikkje villet ha noe av det eg har strikket. Ja, det er litt sårt å høre at det er grunnen til at eg ikkje har fått strikket til de på mangen år,
men NÅ blir det andre boller!

 

MEN, eg skjønner at røykere som som får dette påpekt protesterer! Ja for når du selv røyker så kjenner du det ikkje + at det er en anelse flaut, det syns eg nå i allefall selv. Da er det bedre å være ærlig med den du skal strikke til og bare si at du røyker så kan de velge selv før de evn kjøper noe av deg.

 

En ting vil eg bare si, eg har også lagt merke til at røykere virkelig blir hakket på i slike situasjoner og “sett ned på” om man kan si det sånn og DET er ikkje fint! Det holder at “systemet” mer eller mindre kriminaliserer røykere, et sted går grensen og det er tross alt mennesker me snakker om og det er mye eg ikkje syns er greit. Uansett, er så overrasket over at eg nå har vært røykfri i 70 dager og eg kan ikkje fatte hvorfor eg ikkje gjorde dette før!! Det er såååå HERLIG og det begynner å bli lenge siden eg tenkte på røyk! Det er heller ikkje tull at man virkelig får et vanvittig luktesans når man slutter! OMG!

 

Mulig du fikk meg deg DENNE GENSEREN eg nettopp strikket til DibHassan?? Og NÅ?? JuHuuu Nå skal eg strikket drømmegenseren til Amira ♥ Eg ble nesten litt rørt når hun spurte og da var eg kjapp i vendingene og gleder meg vanvittig til neste uke for da kommer garnet i postkassen 🙂

 

 

 

 

Designet av Line Langmo/ Dale Garn/ House Of Yarn

 

 

Denne tunikaen her tror eg virkelig Amira kommer til å sveve i 🙂 Eg skal ikkje strikke den i Påfugl garnet, men noe annet deilig! Kommer i bloggen neste uke, bare vent å se!

 

 

 

THELMA TUNIKA-KJOLE
Str 132 cm og 145 cm i brystvidde
og 75 cm og 78 cm i hel lengde

 

Så ja, dette blir noe deilige noe som hun bare kan rulle seg inn
i og eg gleder meg til å kaste meg over pinnene 🙂

 

 

 

Men NÅ? Ja nå er eg helt klar til å ha en avslappet og herlig fredags kwell med strikketøyet!
Strikker på Denne Genseren som er bare et helt “hjernedødt” strikketøy for det er bare å strikke på måfå og akkurat med den fargen du syns er fin i øyeblikket. Deilig? Jepp!

 

 

 

 

 

KOS DEG!
LAG DEG EN DEILIG KWELL!

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei Meget Fornøyd Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg