Strikk en Twist! Enkelt og veldig flott! -Norske Strikkeoppskrifter

Designet av Nina Ruth

 

Det skal jaggu ikkje så mye til før et prosjekt blir helt perfekt! En liten twist, ja så er du der! De fineste vottene til enten deg selv eller noen du bryr deg om 🙂 Pinne nr 6 og 3 nøster Fritidsgarn (eller lignende garn som egner seg til toving) er alt det du trenger. Du rekker mangen av disse før jul *hint-hint* Nina Ruth har også Tova Twist Tøfler, kan det blir en bedre pakke enn det, liksom?

 

TOVA TWIST VOTTER
Bildet over
Str S-M-L

 

 

 

 

Designet av Nina Ruth

 

Eg prøvde meg på et slik et i fjor og det gikk radig, så det spørs om eg ikkje må ha meg et eller flere i år!
Det finnes flere varianter av denne typen HER 🙂

 

CHUNKY TWIST
En størrelse

 

 

 

 

Designet av Nina Ruth

 

Eller, hva med å gjøre det extra lekkert?

 

LEO TWIST
En størrelse

 

Det er slettes ikkje bare tilbehør du finner inne hos Nina Ruth, selv har eg jo RilleRuth på pinnen og den tror eg at eg skal kose meg med nå i kwell! Ååå fargen er upåklagelig 🙂

 

 

* * * *

 

 

Kort fortalt gikk i grunnen dagen i dass! *ler* Var å handlet, kom hjem, ryddet varene (blir ganske matt av alt rotet) gikk å la meg – Enkelt og greit! Sovna før eg traff puta, ergo fikk eg ikkje satt på alarm—> Sov til kl 19! Vel vel, nå sitter eg i grunnen her uten helt å våkne. Fortsatt tett i ørene, går greit så lenge eg har det rolig rundt meg, men tror det er bedre enn i går 🙂 Mistenker vel kanskje at at eg har fått for mye trekk? Sove med åpent vindu hele natta rett over hodet. Jaja, eg får ta frem strikketøyet å se om det er en film eller en serie eg kan ta en kikk på.

 

 

HA EN FIN
FREDAGS KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg