Strikk en Venn eller 10, til en Venn

Designet av Claire Fairall Designs

 

Strikk en venn eller 10 🙂 Disse går jo fint inn under kategorien “Lommevenn” ♥ Koselig å strikke og koselig å få. Er også perfekt å legge ved som en barselgave f.eks eller å gi bare fordi 🙂 ALLE kan få en, liten eller stor er lite relevant, heng den på veska, nøkkelring? Fyll den med kattemynte og gi den til pus, muligheten er mange så bare strikk i vei av hjertens lyst 🙂 Et par av disse passer også fint opp i et påskeegg. Lyst på flere tips til slike små venner stikk innom HER (<—Gratis Oppskrifter) å plukk med deg flere oppskrifter eller ideèr.

 

TEDDY BOO AND FRIENDS
Bildet over
Ca 12 cm

 

 

 

 

 

Designet av Ekaterina Popova

 

En litt større venn, kan gis bort sammen med en liten garderobe i kofferten 🙂 Flott som gave og garantert mange koselige strikketimer samtidig som du bruker opp både enkle nøster og restegarn.

 

OLIVIA THE BUNNY
Ca 21 cm

 

 

* * * *

 

Ahaa endelig er det snart februar! Når januar er over syns eg det snart er vår, så lenge den blå siden på barometeret holder seg bort seiler med nok snart inn i bjørkesprett, pollen og hele pakka. Sist eg var innom hos mor mi var det meste av løker og div i fult firsprang i alle bed!! Er jo helt feil da, men det er jo likevel synd om det nå skulle kommer frost, snø etc – Hva da med sommeren? Ja eg tenker jo i forhold til alle blomstene som gikk dukken i februar i så fall? Det “normale” nå hadde vært at det var ei 10 cm (minst) speilblank holke her rundt blokka med strøkassen strategisk plassert ved postkassa, men det er lenge siden den kassen har vært i bruk for
å si det sånn. Trooor kanskje me en dag kommer til å angre bittert på at me syns det var deilig den gang da vinteren uteble. Er både spent og fristet til å lure opp i den “innpakka” grønnsakkassen ute på terrassen! Kanskje noe har begynt å spire der også? Ja som f.eks Bladpersillen? Skulle ikkje forundre meg for kassa
er pakket godt inn i en “Lun” fiberduk 🙂

 

Siden eg fikk gjort ferdig den 3.Høna i går fant eg frem igjen DENNE Go`biten og fikk strikket en del runder,
så hvem vet? Kanskje det blir en deilig genser denne våren?

I morgen skal av avrunde Give Away`n eg har her på bloggen og skal trekke hele 4 heldige vinnere som skal få både Garn og oppskrift på den tøffeste Høna ever! Klikk deg inn HER å bli med 🙂 Tja, da gjenstår det å se hvordan denne dagen blir, om me skal hente helgekosen vites ikkje ennå.

Eg har i allefall bestemt hva som skal spises på lørdag: Pesto Kylling

 

 

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN DAG

 

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg