GODT NYTTÅR – NÅ KOMMER VINTEREN TIL VESTLANDET!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mathilda Kruse

Jadda, da er me i gang! Nytt år og blank terrasse!! Ka tror du?? IS!!! Hmmm Hva er greia med det liksom? Skjønner ikkje værgudene at det var FØR Jul eg ville ha vinteren, ikkje nå! Nå har eg kun tulipaner og de skjønne blomstene i hodet – som de selger over alt fra i morgen 🙂 De der rosa, gule, lilla Mmm Du vet hvilke eg mener, ikkje sant? Kommer bare ikkje på hva de heter 🙂

Det er nesten bare å kle seg godt fra topp til tå og GLEDE seg til de første Snøklokkene titter frem
og Bjørka spretter! Går bare èn vei nå! Enn så lenge kan me bare fortsette å strikke f.eks votter, det får eg lyst til når eg finner et slikt vakkert knippe! Mmmm så lekkert! Her er det 3 varianter, oppskriftene er på engelsk og svensk så her kan alle strikke votter uten de alt for store hindringene 🙂

SNÖFALL

VINTERLAND

ISKRISTALL

Klikk på hver link over og du kommer til den enkelte oppskrift 🙂

* * * *

Vel over stått feiring i går! Hadde du det fint? God mat? En kwell til ettertanke? 
Ja kwellen i går er så mangt! Alt fra storslåtte fester med knall og fall til rolig familiekos i sofaen med utsikt til et fargespekkende hav på himmel. Ali tok det heeelt ut hva angikk Meza`en, men deretter ble det kaffi, kaker og bare kos i sofakroken 🙂 Ruslet i seng i 3 tiden og sovnet vel før eg traff puta! Zzzz

Det manglet ikkje noe på dette bordet og alle ganer ble mettet og me har godt mat noen dager nå 🙂
For mer bilder/snap kan du sjekke ut SnapChat/ vibbedille

 

Det er altså Libanesisk Meza som Ali har holdt på med i hele 2 dager + bakingen 🙂
*Mett*


Ikkje så lett å få flotte fyrverkeribilder, men panoramautsikten me har ER upåklagelig! Været var krystall klart i motsetning til Oslo så det var et nydelig skue 🙂 Milo lå i dobbelsenga og hadde laget seg DyneTunneler og sov seg gjennom alt 🙂

Sånn eller så har eg sansen for Kong Harald: “Vær mer snill med deg selv” var ord som ble hentet ned fra Ønsketreet i Slottsparken og DET er noe eg skal praktisere i det nye året! Har alt for mange dager
i fjor hvor eg ofret meg mer enn eg hadde godt av! Ja sånn som nå: Sitter egentlig her som et utlada slakt!I går sov eg over hele 4 timer på ettermiddag og gikk glipp av en del av en dag som skulle bli veldig koselig, resten av kvelden satt eg bare her og orket ikkje så mye annet enn å hvile øynene på “Tilbake til Fremtiden” hehe Selv om eg egentlig BURDE hatt en skikkelig hviledag velger eg å bite det i meg og starte ryddingen av Jula kl 12.20! DA starter Nyttårskonserten på NrK og når konserten er slutt skal ALT av Jul være i eskene sine! Blir du med?? Det er 1,5 time med litt intens jobbing etterfølgt av litt vasking/lett pynting før eg besvimer ned i Go`stolen…..eller senga!

Bli med å RYDD via Snapchat/ vibbedille*ler*

KOS DEG PÅ ÅRETS FØRSTE
DAG OG GJØR DEN TIL DIN!

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #votter #mittens #strikkeoppskrifter #svenskeoppskrifter #nyttår #meza #arabiskmat #mersnillmedenselv

5 kommentarer
    1. Det blir nok restemiddag noen dager ja vil jeg tro.😱
      Det blir det nok flere steder rundt om i våre velfylte hus. Jeg har frosset noen porsjoner så vi ikke blir lei av å spise det samme flere dager på rappen. Lettvint matstell i januar.
      No gjelder det å ha en plan på litt nytt spennende strikketøy når helga er over. To par sokker til et barnebarn med fot nr 47 har vært mellomjulsarbeid. Enkelt og greit. Fikk en prøve på Kauni i julegave— hva skal jeg prøve det til tro—?

    2. Du må få Ali til å lage matblogg, eller lage Alis mathjørne i din blogg! Jeg blir like betatt av matrettene hans som strikkingen din.
      De firkantene med kjøtt (?) så kjempegode ut, hadde vært gøy å vite hvordan de blir laget.
      Godt nytt år! Ha en fin 1.nyttårsdag

    3. Therese: Har tenkt tanke å iallefall samle hans oppskrifter og eller alle mat/bakegreier under en kategori. Da blir det lettere å finne så det skal eg få til 🙂 De firkantene med kjøtt er lam og kylling som er marinert og satt på spydd og grillet 🙂 Kommer nok oppskrift på marinaden etter hvert 🙂

    4. Heisan, og riktig godt nytt år til deg og dine:). Og dere som leser:).
      Her ble det en stille og rolig nyttårsaften på hytta, det var nydelig. Fant ikke noe kalkunbryst, og en hel kalkun ble for mye å dra md seg ut dit. Endte opp med nydelig reinsdyrfilet istedet, med fløtegratinerte rotgrønnsaker, soppsaus og rosenkål, namnam.
      Kjennes nok godt med alt som er unnagjort, hehehe. Her blir jula stående ei uke til, da er mannen fornøyd. Da drysser vel treet såpass at det er greit å få ut også.

Siste innlegg