GI DEG SELV EN VENN!

Som både du og eg vet så sitter det veldig mange ensomme rundt omkring i alle byer og bygder,
noen er “bare” alene, men ikkje ensomme, mens andre virkelig sliter med ensomheten. Noen er gjerne ikkje ensomme eller alene, men har en tøff hverdag og det kan være så mangt! Andre igjen har det verken tøft eller er ensomme, men de har det så travelt at de sitter skikkelig fast i tidsklemma!
Uansett hvordan hverdagen din er eller hvordan du har det, ja enten du er frisk eller syk, ung eller gammel, arbeidsfør eller ufør, rik eller fattig, tjukk eller tynn så har me ALLE sammen NOE til felles!!

Me trenger ALLE sammen en VENN! Ja en venn som tenker på oss eller sender oss en tanke, det skal jammen IKKJE mye til før en tung eller travel dag kan heve seg noen hakk og du klarer å kjenne litt GLEDE i Hjerterota! Det kan være at du f.eks treffer en gammel kjent på butikken, får en blomst fra din kjære, eg god klem, et kyss på kinnet, et klask på baken, et smil…….ELLER…….

….et POSTKORT i Postkassa!!

Fortell meg, HVA pleier du å TENKE på vei til Postkassa??
Eg pleier å tenke: “Håper det er noe koselig eller kjekt i dag”

Og vettu hva?? MANGE ganger, UTEN at eg venter på noe så ligger det nettopp noe KOSELIG
i Postkassa!! Ahaaa da er det plutselig ikkje så tungt å gå opp alle trappene igjen for å komme inn!
Eg Jubler alltid litt inni meg når det er annet enn regninger hehe Nå har eg blogget i over 10 år og på alle de åra har eg seriøst fått SINNSYKT mye post fra dere! Ja eg har en stor pose med korter og brev fra utrolig mange av dere, ja t.o.m PAKKER har eg fått! DET er virkelig noe som varmer og eg blir så GLAD! Bare noen ord på et postkort kan virkelig heve dagen mange hakk 🙂

Nå skulle det VIRKELIG vise seg at det å få tak i Postkost med Stedsbilder søren IKKJE var lett!
Her kommer det inn at det var idiotisk å legge ned de små postkontorene, ja for de hadde jo ALT!
Etter noen telefoner kom eg på at hoteller muligens har! Tok en telefon til
Hummeren Hotel her
i Tananger og først fikk eg et nei det hadde de ikkje, men hvis eg ville så kunne hun lete å se om hun fant noen! WOW! Snakk om service, og det lønna seg for jammen fant ikkje dama en gammel boks med masse Postkort med nettopp motiver fra Tananger 🙂 Vel var det litt gamle foto, men so what!?

Eg hoppet i bilen og kjørte i vei, alltid like koselig å entre Hummeren! Skikkelig KOSELIG atmosfære 🙂 Personlig syns eg 20,- pr kort var dyrt og det lot seg prute ned til 15 hehe Skal jo tross alt ha frimerke til 13,- på også hehe Hun lovet å ta opp med den nye Hotellsjefen om de ikkje kunne oppdatere med NYE postkort og det håper eg virkelig de gjør! Det samme skulle Posten her gjøre.
Det kan vel ikkje koste en formue å ha et stativ med kort stående??
 

Eg VET at de selger Postkort inne i Stavanger på Husfliden, men så langt orket eg ikkje kjøre i dag, dessuten bor eg ikkje inne i Stavanger lengre 🙂

Nå har eg da altså tenkt å ta tilbake noe Gammeldags og skikkelig KOSELIG! Jepp, eg skal sende POSTKORT! Kanskje eg skal sende et til nettopp deg?? Det som er så synd er at når noen av dere vinner her inne og sånn så skriver eg adressen ned på en Post-It lapp som senere blir kastet, NÅ skal eg begynne å skrive de inn i ei bok etter hvert og da kan eg jo nesten selv velge hvem eg vil sende til 🙂

Måten eg har tenkt å gjøre dette på, ja for eg trenger jo VENNER å sende til, er å få f.eks deg til å gi meg adressen din hehe Derfor, hvis du har lyst på eller syns at et Postkort i kassa kunne være koselig, ja da må du sende meg din adresse, eg skriver den i The Blackbook og så skal eg passe på å få skrevet og sendt postkortene. Regner med at det blir flere enn de 10 eg kjøpte i dag
og nesten gang eg er inne i Stavanger skal kjøpe noen nye der også 🙂

Eg hadde satt veldig stor pris på en kort i hverdagen 🙂
Adressen min ligger under “About” på Facebook Profilen, eller du kan få den pr mail om du vil

Skriv en kommentar under dette innlegget hvis du syns dette hørtes koselig ut og send meg en MAIL med adressen din om du syns det hørtes koselig ut med et Postkort fra Tananger 🙂 Du kan også bo her i distriktet og få kort fra Tananger! Ååååå tenk om du og eg ender opp med kort fra det ganske land!?? Ahaaa hvor FANTASTISK hadde ikkje det vært!?? SÅ GØY! La det gå SPORT i det!

Ok, da sitter eg fullstendig klar med kort og penn så JALLA JALLA 🙂

 

 

 

 

KOS DEG MASSE OG HA
EN EVENTYRLIG LØRDAG!

 

 

 

Ps: Kommer innom en tur senere med oppskrift på dagen himmelske middag!

Go`klem fra ei Optimistisk og Positiv Vibbedille 🙂

#gidegselvenvenn #postkort #frimerker #stedskorter #gammeldags #tagodeminnertilbake #oppløftihvedagen #etsmilihverdagen

24 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg