Snakk om å bli lurt….!

 

For en uke siden ca hadde eg bilen på EU-Kontroll….Fikk da beskjed om å skifte bremseskiver bak, dette fikset Ali på mandag…men som eg fortalte i går ble det ene bakdekket veldig varmt da eg kjørte ned til posten…Det endte derfor med at eg lot bilen stå igjen (Mekonomen er i samme lokal som Posten). Skrev da en lapp om hva som hadde skjedd og om de kunne se på dette for meg…Ali nevnte for meg da eg kom hjem at det kunne være en kaliber (Aner ikke hva det er eg…)siden det var et sport i den gml bremseskiven….Ok…

 

 

 

 

 

Litt over kl 14 får eg denne meldigen fra Mekonomen….Fort som Fy snører eg på meg turskoa og legger i vei. Når det står at “Bilen kan hentes” regner eg med at bilen er ordnet, for hvis ikke var dette en rar beskjed å få med en bil som har varmgang i bremsene….Ikkje det?

 

 

 

 

Fikk meg en fin og kjapp tur….Bare for å få tidenes sjokk(!!)

 

Prisen eg skulle betale var bare for at de fant ut hva som var galt…Ok…de kunne fikse problemet for 12000! Ja ok....Som Ali antok var det kaliberen, når den ikke fant sporet den hadde laget i den nye bremseskiven gikk “ting” varmt…Dette fant de altså ut ved feilsøk….de fant også ut at det var montert feil endte bremseklosser eller skiver på begge hjulene foran…! Ok, de har ikke me skiftet, det ble gjort på verksted før mor mi døde…Hmm Eg må sjekke den forrige EU-kontrollen, for å se om de ble skiftet da, altså i 2022….
Tro om det var hos Mekonomen!? Hmm hehe

 

 

 

 

 

Da var det bare for meg å starte klokka for en ny tur og sprinte hjem igjen…Eg ville ikke kjøre bilen hjem igjen, det fikk Ali fikse om han skulle ta på seg jobben som skulle gjøres…Vel hjem gir eg alle papirene til han, hører han vandrer rundt, kan HØRE han tenker….Så kommer han inn her på Hobbyrommet: “Gi beskjed til de på Mekonemen at de bare fikser bilen, eg orker i styre med alt dette….!” Ok…Plutselig ble det altså 14000 å betale (Inkl de 2k eg betalte i dag…) Det er nesten så eg angrer på at eg ikke tok tilbudet etter EU-Kontrollen…Det var på 11K, men det er jo også drøyt når Ali problemfritt skifter bremser…Vel vel, nå ble Ali hentet av Amira for å dra ned å levere bilnøklene inn igjen…..Konklusjonen i dag er at EG definitivt er den sprekest her i heimen!! *ler*

Nå skal eg ha meg litt middag 🙂

 

 

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

2 kommentarer
    1. Å nei. Så surt. Koster jo nesten fletta av deg bare du stikker nesa innenfor portene på et verksted. Sørg for all del å finn ut hvem som har byttet foran. Det bør ikke koste deg noe å rette opp i.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg