A M A Z I N G – Oppskrift

Designet av Megan Lapp

 

Lyst på et prosjekt du kan bryne deg litt på? Eller, ikkje sikkert det blir så mye å bryne seg på da, det er jo bare
å hekle etter oppskriften 😀 Det går som regel bra! Ser for meg et hjørnet i et passende rom, utestue etc hvor denne kan henge. Selv har eg ikkje plass, ei heller har me hagestue og i det ene hjørnet eg har ledig til noe skal eg henge opp Fisken min….Når den en gang blir ferdig 🙂 Likevel hadde det vært stilig med ei svær ugle i taket!

 

 

 

 

Designet av Megan Lapp

 

Du har valgmuligheter i oppskriften: Du kan hekle en flyevende ugle som på bildet, eller ei ugle som sitter. Begger deler krever både endre ben og vinger. Så lenge du er tro mot oppskriften spiller det ingen roller hva type, eller hvor tjukt garn du bruker. Kanskje du ikkje vil ha ei sååå stor ugle? Vel, da velger du deg et tynnere garn og nål 😀

Oppskriften går over 111 sider, det er kun de siste 23 siden som er tekst, ellers er det masse bilder som viser hva og hvordan denne ugla bli laget. Det ligger også videoer på YouTube hvor ting blir forklart enda bedre om noe skulle være extra vanskelig.

 

BARN OWL
Bildene over
88 cm i vingespenn!!

 

 

* * * *

 

 

Da var det jaggu meg fredag alt! Dvs at senere i dag, mest sannsynlig i kwelling blir det trekning av JULEKOS Nr 2 ♥ Det blir gøy! Hele 4 gaver skal gis bort og du kan delta helt frem til eg trekker 😀 Minner meg på at eg MÅ innom posten å kjøpe noen esker *Noterer på handlelista* Jadda må jo ut å handle litt i dag og…me trenger littegranne til helga si + litt helgekos 😀 Hva det blir denne helga vet eg ikkje, har fortsatt litt problem med å bite. Dvs eg brekker, deler opp maten og så kan den bare ligge i munnen å blir mør haha Vurderte tidligere å kjøpe meg babymat BARE for å få litt andre smaker haha Har blitt en del yoghurt og cottage cheese ja…varm ting har svidd litt (Har hatt en del sår naturligvis og da svir det meste) Men altså.

 

 

 

Tennene er galflotte og noen ganger er det jo godt nok med tenner til pynt (evn til tørk??), så får man bare leve på myke smakløse matretter inn til videre 🙂 Klager på ingen måte for dette har godt såååå mye bedre enn hva eg turte å håpe på! Ikkje minst har eg neeesten klart å finanisert de 100% gjennom hobbyen min! Resten betaler eg etter nyttår – Så tusen takk til deg som hjalp meg på veien med å enten kjøpe Armbånd eller Maskemarkører ♥ (Det er fortsatt flere igjen selv om eg ikkje lager slike akkurat nå, bare send meg en melding i såfall)

Nå skal eg snart fikse meg og få hjem helgehandelen 🙂

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN FREDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Wow for ei ugle 🦉
      Gratulerer med flotte tenner 🤩 håper alt er healet til du skal kose deg med julemat på julaften

Siste innlegg