ALVORLIG TALT!

Designet av Rachele Carmona

 

Dette tar tydeligvis ingen ende!! Eg dumper rett og slett bare rett opp i det, hele tiden…skulle jo nesten tro at eg oppsøkte det….Woop Woop! Det er som er ganske gøy med disse lappene, vettu hva det er? I allefall som eg tenker; Hekle en hel haug med lapper, spre de så utover gulvet åsså “puzzler” du dem sammen slik du ønsker teppet skal se ut, gøy ikkje sant?

 

 

Designet av Rachele Carmona

 

Orginalt er det heklet i DETTE GARNET + DETTE 🙂 Du trenger slettes ikkje mange nøstene, Garn nr 1 som er flerfarget er på ca 1000 m pr nøster og garn nr 2 som er brukt på kantene er på 200 m. Eg er ganske sikker på at det kun trengs noen gram pr lapp 🙂 Med 2 typer garn/farger blir det også minimalt med trådfesting –
Det i seg selv er jo positivt 🙂

Hvis du ikkje har særlig planer for dagen så kan du jo klikke deg inn HER å scrolle litt,
men du er herved advart….du kan fort scrolle bort noen timer…Ok?

 

GLORIA
Bildene over
Str 132 cm X 167 cm

 

 

 

* * * *

 

 

 

Eg kan på ingen måte si eg er våken, HALLO! Fuglene har ikkje stått opp jo! Alvorlig talt! Men men, nå er det snart avgårde til tannlegen med Dib. Det er i utgangspunktet en konsultasjonstime med bilder og planlegging ang visdomstennene. MEN! Me fikk beskjed at hvis det var tid nok igjen av oppsatt tid blir det tatt 2 visdomstenner.
Det virker ikkje sååå skremmende som den beskjeden me fikk på mandag; Alle 4 skulle ut på en gang!
Det er ganske heftig! Oh MY! Krysser fingrene for en easy fix!

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

3 kommentarer
      1. Takk for det 🙂 Sitter her i parkeringshuset eg og han er i gang m fjerning av 2 stk 😳 Det var som å stå opp midt på natta!!

    1. håper virkelig han slapp å ta 4 tenner på en gang ,jeg har fjernet 2 og dei ble tatt ved opperasjon på sykehuset ellers har jeg fortsatt to stk i god behold ,plager meg ikke .
      Det var et flott teppe ,utrolig hvor mange vakre modeller en kan strikke eller hekle da :=) jeg kom hjem i kveld ,har overnattet hos ei datter ,var selv til tannlege i går men der var det ikke noe i veien med tenna,gav meg alikavel en belønning 12 nøster LUNA garn som er et resirkulert 100% ullgarn ,ikke prøvd det før men garnforetningen skulle slutte å føre det så hun solgte restene med 30% avslag ,da prøver jeg det jeg hvet du

Siste innlegg