Årets Stiligste Julesokker!

Designet av Ducathi

 

Mulig at det egentlig er et “Dvergopprør”, men de kvalifiseres absolutt som knallstilig Julesokker! Det er disse sokkene du har på deg om du ønsker å slenge beina på bordet for å si det sånn 🙂 SÅ gøyale og ikkje sååå LEKRE! ♥ Du bør klikke deg inn på prosjektsiden (link under neste bilde) og se på de som strikket i rødt!
Ahaa de er så fine!! Siden eg aller helst bruker designerens egne bilder i innlegg som dette
la eg ikkje de røde sokken her, hvis du lurte 🙂

 

 

 

Designet av Ducathi

 

Se på de da!? Det er jo faktisk noen skikkelig rålekre sokker altså! Eg hadde blitt ekstatisk om eg fikk et par sånn
i julegave f.eks. Anbefalt garn er bla Arwetta, absolutt et deilig garn, men du kan bruke det sokkegarnet du liker
best bare du overholder strikkefastheten vettu 🙂

 

ZWERGENAUFSTAND
Bildene over
Str Dame
Engelsk strikkeoppskrift

 

Trenger du oversettelse av evn forkortelser kan du
plukke med deg ei ganske så fin liste HER!

 

 

 

* * * *

 

 

Ååå dette blir en deilig mandag!! Når man VET det kommer pakke i posten, ja da blir jo dagen herlig uansett hvilken dag det er, men det hjelper godt på en mandag 🙂 Skal straks i gang med en kjapp runde i heimen, ikkje så mye som må gjøre, men alltid greit å starte litt på nytt med ryddige kroker. På spisebordet er det KAOS fordi eg fikk ikkje perlet så mye i går kveld. Når eg perler med 2 mørkegrå farger er det vanskelig i dårlig kwellslys, men eg fikk strikket en del da vettu og det trengs! Har min egen deadline på sokkene og eg bør sette opp tempoet der altså! Håper virkelig eg får de ferdige i tide!

Ellers blir det å tute å kjøre litt med Dib senere, skal også ut å ordne en del for mor mi før eg til slutt lenger Dib av på treningen 🙂 Amira plukker han med seg hjem når hun er ferdig på sin trening 🙂 Veldig greit når kabalen går opp. Egentlig burde eg vasket håret mitt i dag! Syns håret mitt har virkelig litt sprøtt i det siste så i går sauset eg det inn med olivenolje!!! JADDA! Det gjør underverker, men det er et hekkan å vaske det skikkelig ut etterpå….

 

 

LAG DEG EN FIN MANDAG
OG KOS DEG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

2 kommentarer

Siste innlegg