Dagens planer rett i dass….

 

Eg var overbevist om at det var en del til kjøleskapet som ble lagt i posten i dag…fikk pling i app`n om det var lagt en pakke i boksen…Så feil kan man ta! Det var en pakke fra andre siden av kloden og innholdet har nå ødelagt dagens planer….Se bare her!! O`la la, nå kan eg jo lage de sommerarmbåndene eg hadde planer om! Ikkje sant!?

 

 

 


Seee! Disse er små, ca halv cm, dette blir fint!

 

 


Ikkje sant!? Blir stilig dette!?

 

 

Siden eg trodde eg kjøpte riktig bestilte eg flere pakker, men hekkan de er små! Skal nok klare å bruke de, men eg var jo sikker på at eg hadde bestilt større, sånn ca 6mm – Tydeligvis ikkje haha Vel vel….

 

 


Jaggu godt at eg styrte på terrassen FØR eg gikk i posten! Fikk nå på plass disse 2 som
Ali har kjøpt fordi han syns de var sååå fine 🙂

 

 


Fikk samtidig rasket opp i grønnsakkassen og fylt på med god gjødsel,skal bare ha jord opp på nå så er det klart for frø 🙂 Sukkerertene vokser nå i det minste godt.

 

 


Det samme med miniagurkene og jungelagurken (i midten).
Dette blir snadder, gleder meg til Dib skal sylte 🙂

 

 


Dette bildet tok eg 24.april, det var da eg satte denen sukkulenten ut etter en lang vinter, ser du hvor sur den ser ut? Den liker ikkje så stå inne, men når den ikkje tåler frost er det lite å gjøre med det…

 

 


Nå nesten 2 mnd senere ser den såå HAPPY ut og den har t.o.m vokst 🙂

Etter terrassejobbinga var planen å kombinere å “Finbusse” på kula/ballen eg laget i leire i går + få Bunnyhodet på pinnene, men nå….? Hmmm spørs om eg ikkje er nødt til å teste ute noe av det nye perlestyret da vettu…Stadig noe…En stor positiv ting: Fikk kontakt med rette vedkomne på posten ang den pakken som forsvant; Nå blir det ordnings så eg bare klikker hjem nytt innhold å sender det avgårde nok en gang! Krysser fingrene!

Kanskje eg burde durt bort på Edenshave…de har 50% på alle frøposer…

 

 

LAG DEG EN FLOTT DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg