Denne MÅ eg ha!

Designet av Design Segerbrand/ Foto: Ulla Alderin

 

Er i grunnen ikkje sååå glad i blomster på det eg strikker, ja sånn egentlig, men disse her!? SWOSJ!
Rett inn på Topp10 hva angår fine gensere! Så ren og pen liksom, ikkje det? Ikkje bare det, den kan jo også fort strikkes litt lengre så har du jo en kjempelekker tunika 🙂

 

 

Designet av Design Segerbrand/ Foto: Ulla Alderin

 

Strikkefastheten er 24 m/ 32 row og orginalt er den strikket i Järbo Garn Llama Silk ,
deilig babylama og morbærsilke.

 

BLÅKLINT
Bildene over
Fra 84 cm til 129 cm i overvidde
Svensk Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

Garantert at det har vært besøk i stua i natt!! Jepp! Av en annen 4beint enn vår egen! Har en som pleier å luske rundt her, ja han kommer gjerne halvveis inn i skyvedøra, men når han ser meg så stikker han! Hvis Milo er ute når eg legger meg pleier eg å la skyvedøra stå litt åpent, hvis ikkje kommer han hoppende inn soveromsvinduet vårt. Vel…som sagt, i natt tror eg denne ubudne gjesten kom helt inn og at det da sannsynligvis klikket for Milo! Det lå pelsdotter på nesten hele stuegulvet da eg sto opp og ei blomsterkrukke var veltet og det er jord på gulvet…myyye jord på gulvet! Milo? Vel, han lå å sov i en krok i stua…Han kom å koset da eg satte meg og eg kan ikkje se at han har noen skader så eg vil derfor tro det var han som banket den andre *humrer* – Katter altså…!

Ellers så ser det ikkje ut for at eg skal få gjøre det eg hadde planlagt i dag….har kun sovet ca 5 t, noe som er for lite så eg tror bare eg valser en tur i senga igjen. MEN! Om du ikkje fikk det med deg i går så kan du ta en kikk på Give Away`n som eg la ut HER , kanskje det er noe du hadde likt?

Eg får satse på at dagen blir bedre med et par timer til på puta 🙂

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra ei dautrøtt Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg