Det gikk ikke som forventet!!


Altså, nei….dette var slettes ikkje som forventet….Etter at nyrelegen min målte noe han kalte skyhøyt BT i februar syns eg slettes ikkje pumpa har forholdt seg rolig! Eg ble jo kjempenervøs etter den timen der ass! Husker eg sa til han da han satte BT apparatet på meg at eg fikk en sånn hetebølge gjennom kroppen og at det alltid da føles som hjerte løper løpsk! Min teori var jo at me kunne ventet 10 min før han målte BT. Vel vel, det ble ikkje gjort så dette BT ble notert og han var forbliktet til å sende meg til døgnmåling. Vel…rett etter denne timen fikk Dib Corona, ergo fikk eg ikkje komme inn hos fastlegen, der etter fikk EG Corona og fikk nå i allefall ikkje komme meg til legen….
Eg følte jo hjertet satt midt inni hodet og banken som en galning! Når nyrelegen i tillegg kunne servere meg forhøyet leverprøver OG galleprøver var det ikkje måte på hvor mye eg svettet og hjertet banken. Min tanke?
Ett minutt fra hjerteinfart og vel så det….

(Me, altså legene og eg er vant med at lever og galleprøver hopper litt noen ganger…pga skadene eg har)

Men ok, andre ting skjer som heller ikkje er godt for hjertet-Ytre påvirkninger kan ha en innvirkning, i allefall føles det sånn) Fikk time hos legen 28/3 for å gå gjennom det nyrelegen hadde rapportert inn….Fastlegen vil også måle BT og eg sier at alt på tidspunktet er på høygir pga situasjonen eg befinner meg i….Han måler, sier: Dette noterer eg ikkje for det er for høyt til å faktisk være reelt. Han ber meg komme tilbaken om en uke (altså i går) når ting har roet seg. Ok, i går fikk en nå den målere på meg og det har gått helt problemfritt hvis man ser bort fra at eg måtte klippe av meg BH`n!!! Den hadde eg jo på når apparatet med koblet på meg…Ikkje sant.…Han lo godt når eg sa det og DA viser han meg at eg faktisk kunne koblet fra ledningen for såå sette på igjen….
DET burde han vist meg i går…

Uansett, eg HATER BH`r, bruker det kun når det er nødvendig…vel vel….
Det siste døgnet har eg følt at eg skulle opp til eksamen i dag:

 

 

 


Dette står tydeligvis til gull og både eg og hjertet har det BRA! Et gj.snitts BT (48t) på 138/71 har man virkelig ikkje lov å klage på! *Puster lettet ut* Gj.snitt hvilepuls på 61 og eg sover som en drøm med en hvilepuls på rundt 50. Kan søren ikkje klage med tanke på at eg ikkje har trent/gått gode turer på noen år. Er jo egentlig ganske så aktiv gjennom dagene, men ikkje noe eg kan kalle trening.

 

 

 


DETTE VAR HERLIG!
Etter denne legetimen legger eg ikkje så mye merke til hjertet verken i brystet eller i hodet hehe Annet enn når heltebølgene ramler over meg! Man skal søren ikkje fucke med hormonene altså! Ei heller var eg overdosert på Levaxin for alle prøvene i den gården er helt fine og godt innafor.

 

 

 

 

Eg fortalte at etter at eg begynte å trene var litt redd for å kjøre på for hardt (Eg liker å gå fort fort, men ikkje løpe – knær uten menisk funker dårlig til det) så når pulsen nærmet seg 140 gikk eg ned på stigningen. Han tok en kjapp utregning og eg fikk beskjed om at det var problemfritt å trene med 175 i max puls,
så da kan eg gønne litt på neste gang 🙂

Etter legen var det full frez ut til mor mi, ut på hennes runde, kjapt tilbake med varene og så rallet hjem og stupte
i seng….! 2 døgn med lite søv siden eg måtte stå gryyyytidlig opp for å kunne gå”til legen kl 08:45. Sovnet ca med en gang ogf sov til nesten 5! Snapp om å være i ørska! Nå har eg spist et par knekkis og ei skål oliven
og er i grunnen klar for en kwell her på Hobbyrommet!

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 😀
Vibbedille på Instagram

10 kommentarer

Siste innlegg