Det gikk som det måtte gå!

 

Alarmen hylte som et uvær kl 06:00 i morges!! Følte vel egentlig ikkje at eg våknet skikkelig før eg sto her, på Nærbø. Husket heldigvis å ta med meg kaffi og her ute var det helt stille. Det gikk et par timer før Dib egentlig var i gang fordi de minste var først ute, så i første del var Dib en av dommerene 🙂

 

 

Indiviuell mønster 1.dan. Dib sin første konkurranse med det sorte belte. (Dib går til venstre) Syns han klarer seg veldig bra med tanke på at mønsteret han går her fikk han for 18 dager siden når han hadde SortBelte Graderingen. Det ble Bronse noe eg syns er helt supert, nå gjelder det å trene godt frem til NM om 3 uker. Han kommer til å ta mønsterdelen for det det er for det er mange flinke på landsbasis.

 

 

Lagmønster. Dette laget skal stille i NM, Dib er den ytterst til venstre. Her ble det Gull. Ali ringer jo selvfølgelig i slutten av filmen så de siste 10-20 sek er borte…Hvor typisk!?

 

 

Egentlig så gikk Dib en knallkamp, men ble dessverre disket. Slagene mot hodet til motstandere ble litt for harde. Nye regler er som følger: Under 14 år-INGEN slag mot hodet. Fra 15-17 år: Kun touch mot hodet. (Dib og motstanderen er 17)

 

 


Dib var ikkje helt fornøyd med seg selv fordi han ble disket (Sparring er liksom hans greie!!), men men sånn kan skje. Han fikk seg jo noen slag selv som var mye mer enn touch, men men. Alltid kjekt å se på RogalandsMesterskapet. Har jo følgt mange av utøverne fra de var små så det er kjekt å se utviklingen. Fra neste år blir det endringer: Alle SortBeltene skal ut av RM og det skal visst nok i steden for arrangeres Veslands Cup og da er det alle klubber mellom Kr.Sand og Bergen. Da blir det mye mer utfordrende for SortBeltene. (Tro om kanskje RødBeltene også bli med?) Regner med at det kommer mer info ang dette.

Men nå? Vettu hva? Eg føler meg som en levende zoombie!! Eneste eg har lyst til er å legge meg, men da våkner eg garantert kl 04 i natt og det er jo ingen vits. Skal prøve å holde meg våken og heller sove et par timer extra i morgen tidlig UTEN alarm. Helga har vært kjempekjekk, men fytti det har vært ei hard helg også!! Når eg er ute på denne måten blir medisiner skjøvet på eller bare droppet og når eg da er i mål, slik som nå, er eg ganske ødelagt. Men akk det er VERDT det! Skal prøve å holde meg våken med hjelp av strikketøyet for eg kan ikkje legge meg før sånn 22-23, får sjå 🙂

Tusen takk for masse Lykkeønskninger på Snapchat i dag ♥

 

 

 

 

HA EN FIN KWELL!

 

 

 

 

Go`klem fra ei DØNN Sliten Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg