Dette blir GALSKAP!

 

Dette har du  A L D R I  sett på min blogg før! Metervis med stoff, mer misvisende kan det vel ikkje bli!? Nærmere bestemt 6,5 m stoff har eg kjøpt, ja det er ren galskap skal eg si deg, ja for eg kan ikkje sy! Har aldri likt symaskinen, så den eg kjøpte står ca ubrukt inne på boden…sukk…Da skjønner du nok hvor forvirret eg er over det som nå skal skje haha Innrømmet lett at det var gøy å shoppe stoff, er slettes ikkje ofte eg gjør det, egentlig aldri gjør eg det! Ååå men det var så mye fint, men eg tror de 2 på bildet over blir perfekt til mitt prosjekt! Spørsmålet er bare; Hva i all dager skal eg sy av 6,5 meter julestoff!?!?!

Ok ok, eg skal innrømme det…Eg HAR innleid proff hjelp *ler* Skal komme nærmere inn på det på et senere tidspunkt (Typisk å si av en blogger, I know…!) Men det eg kan love deg er at dette blir gøy – Eg skal skape en ny trend….Or not…! Gleder meg masse, ja for eg vet jo at dette blir bra! Skambra faktisk!
Jepp, forventningene er i taket for å si det sånn MoHaaa

 

 

Vel vel, nok om det…nå over til….

 

…Hama Perler! Jadda, nisselua over ER laget av Hama Perler, mulig du ikkje tror meg, men eg skal bevise det senere 🙂 Nå er eg drittlei glitter – Måtte bare si det igjen, men nå nærmer det seg slutten og eg kan putte glitter tilbake, bakerst i skuffa! Har en del ute på trappa som eg driver å spraylakkere….
Blir mye frem/tilbake, men eg har trua!

Var en kjapp tur på posten i ettermiddag og en svingom på Kiwi. Kjøpte Norske epler og pærer + noen poser Tranebær, ikkje bare det, men de hadde valnøttkjerner på tilbud: 19 kr! Passer flott nå når eg trenger det! Eg skal lage mer Pære/Eple Marmelade m/valøtt, eplegelé og Tranebærgelé. Very Good, Very Good! Ja og i morgen skal eg ut å screene puppene, det blir så bra vettu 🙂

 

 

HA EN FLOTTERS
KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg