Eg gir F!!! – Tar Helg sammen med NYTT Strikkeprosjekt!

 

JAAAA eg VEEET!! Svingte innom Mester Grønn på onsdag da eg var innom senteret, ja eg må alltid innom å se når eg går forbi. Da sto dama å pakka ut masse gresskar, eg elsker gresskar! Eg gikk jo rett i knestående, men eg sa til dama at eg syns det var litt tidlig for tiden gikk for fort om eg kjøpte de da….(Hører jo mer til oktober og Halloween liksom….) Vel, som vanlig var det innom igjen i dag, ja for blomster pleier eg alltid kjøpe til helga om behovet er til stede (En liten luksus eg begynte å unne meg etter røykeslutt). Men ja, eg gikk rett på trynet og fylte opp favnen med gresskar i steden for.….Dama bare lo da eg kom til kassen og hun lurte på om det var sååå lenge siden eg så på de sist hehe Men men, erfaringen min tilsier at de holder seg godt i over en måned og vel så det – Så da så!:)

 

 

 

Har ikkje heelt bestemt hvordan eg skal bruke de så de havnet her enn så lenge og kubbelysa rett ned i skuffa,
i morgen kan eg tenke på hvordan 🙂

 

 

Designet av Tina Vejlø Andersen

 

Men du? Eg har fått så mange koselige tilbakemeldinger på ALVEHUSET mitt ♥ Å ja, eg har blitt veldig glad i det her det står ca midt i stua 🙂 Veldig mange har spurt hva og hvordan, mens andre mener de ikkje har en sjans siden det er laget i leire. Da kan du jo tenkte deg så glad eg ble når eg ramlet over dette søte huset! KJEMPESØTT ♥ Dette kan du jo også gjøre som du vil med, sy på litt knapper, blonder, ANYTHING!
Strikk ditt helt eget Alvehus om ikkje leire er noe for deg 🙂

 

LITTLE HOUSE
Bildet over
10 cm høyt og 8 cm bredt
Dansk Strikkeoppskrift

 

 

 

 

Eg har ikkje tenkt på så mye annet enn SNØHETTA siden i morges!! Så ja, da er det ikkje så mye annet å gjøre enn å lukke øyene for innholdet i kurven og ta helg med nytt og deilig garn! Et pausestrikk opp i alt det andre strikketøyet, er vel lov det vel…? Iiikkjeee sant!

 

 

 

Haha eg bare må le litt! Det er jo litt sånn at man får i grunnen tilbakemeldinger på det meste man legger ut, ja og det er jo gøy, men eg følte for å rette opp inntrykket eg ga på vårt kosthold da eg viste Denne Kurven i går *humrer* – Det var jo løsningen på oppbevaring av grønnsaker eg ville vise, men siden vår MatUke starter enten torsdag eller fredag (alt etter når me handler) var det jo med et litt skralt innhold 🙂 Siden eg likevel skulle levere mor mi sin bil på EU-kontroll i dag ble det også at me handlet, og der med er ca ukes mengden av grønnsaker på plass. Så ja, eg må si eg syns det funket veldig bra med en kurv som dette 🙂
Deilig med et herlig gartneri rett borte i høkket 🙂

 

 

 

 

Ellers må eg bare avverge en evn anmeldelse til Dyrebeskyttelsen pga mishandlig av ekorn *ler*
Eg er glad i dyr og klistrer de for det meste bare på veggen 🙂 (Ikkje sant, Prusseluskan?)

 

Vel vel, nå er det kwell og beina ligger høyt, har et kne som har hovet voldsomt opp så det er vel
signalet på å roe litt ned. Tenker det vil hjelpe med litt strikkings 🙂

 

 

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg